Yeme & İçme Nutellamı sizinle paylaşır mıyım söylim mi😌? Meddiii Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Farkettim ki, bu soruyu sormayan bi ben kalmışım. söylim mi hı?😌🌼. Nutellamı sizinle paylaşır mıyım söylim mi😌? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
ilyas36 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl hiç kimseyle paylaşma Eman herşey bahalanmış zaten kendin ye 1 1 Yorumla Meddiii +1 yıl 😂 Yorumla
BehruzuFurkan Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Sen yedikçe yemiş kadar oluyorum zati sorun yok...Pandalı şort detayı mükemmel 😄 1 1 Yorumla Meddiii +1 yıl Hepsini sana verim ayipsin😌Teşekkürler😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Azcık bisey zaten o sana bile yetmez bana nasıl paylascan 1 3 Yorumla Meddiii +1 yıl Ben 3 4 tanesiyle doyuyom Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl doyuyon bana 10 kutu anca yeter Yorumla Meddiii +1 yıl Midem kucuk😂o yuzden yiyom yiyom 48 kiloda sabitim Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Evet söyle bakalım 🤔 1 1 Yorumla Meddiii +1 yıl Olabilirr Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. O Nutella'nın dibi kalmıştır bize. 1 3 Yorumla Meddiii +1 yıl Yo yarisindan cogu duruyor nsndbs Yorumla XG10AV +1 yıl Herkese hayır çekmişsen kalır :D Yorumla Meddiii +1 yıl 😂 Yorumla
LovecezaM Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Yaff coksell pijama 😂Söyle.. 1 2 Yorumla Meddiii +1 yıl Paylaşırım😍 LovecezaM +1 yıl ❤️
_RcG_ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Paylaşmassan künefeyi unutursun 😛😛😛😛 1 1 Yorumla Meddiii +1 yıl 😂taam paylaşim Yorumla
Donjuan1psikopat Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl O pijamayla paylaşma benle 😁 1 2 Yorumla Meddiii +1 yıl Pijamama kurban oll Yorumla Donjuan1psikopat +1 yıl Düşünürüz😛 Yorumla
Eyylül_ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl ben olsam paylaşmazdım sende paylaşma 😄 1 2 Yorumla Meddiii +1 yıl Neden😂 Yorumla Eyylül_ +1 yıl kendin ye hepsini mis gibi nutella 😄 Yorumla
1bardaklimonata Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl Benimle paylaşırsın buna eminim 😉 1 4 Yorumla Meddiii +1 yıl Hayir Yorumla 1bardaklimonata +1 yıl Elinden çekip alırım 😃 Yorumla Meddiii +1 yıl 😂 Yorumla 1bardaklimonata +1 yıl Yaparım bilirsin 😅 Yorumla
GöbikSever Takip Et Xper 5 Yaş: 109 +1 yıl Fazla yeme panda olursun sonra beni bulursun sndndjdnd 1 0 Yorumla
xirozor Takip Et Yoda Yaş: 26 +1 yıl Hep kilo bunlar :( söyler misin 1 5 Yorumla Meddiii +1 yıl Paylaşmıyim o zaman Yorumla xirozor +1 yıl Ama canım çekti şu an Yorumla Meddiii +1 yıl Yeriim Yorumla xirozor +1 yıl Benim yerime de ye Yorumla Meddiii +1 yıl Taam Yorumla
birerkekman Takip Et Xper 1 Yaş: 39 +1 yıl Düşünmüyorum ne söylenir ki? En fazla bel altı. Yani. 0 2 Yorumla Meddiii +1 yıl Ne diyon la Yorumla TheLostBoy +1 yıl Arkadas dusunme engelli oldugunu soylemek istemis Yorumla
Günaydın61 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Oturma pozisyonu mük.😂😂 2 1 Yorumla Meddiii +1 yıl 😂 Yorumla
TakeMySoul Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl hahaha bilmem 1 3 Yorumla Meddiii +1 yıl Hayirr Yorumla TakeMySoul +1 yıl Ay bir tarafım Yorumla Meddiii +1 yıl Jsjdb Yorumla
HandsomeHero Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Söyle hemen 1 4 Yorumla Meddiii +1 yıl Hayır Yorumla HandsomeHero +1 yıl Eskiden sevdiğim kadın* Yorumla Meddiii +1 yıl Ee napak😂 Yorumla HandsomeHero +1 yıl Amuda kalk, tövbe tövbe 😄 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Göz hakkı 😕 1 1 Yorumla Meddiii +1 yıl 🥺 Yorumla
Savagexx Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Söyle 😳 1 2 Yorumla Meddiii +1 yıl Tabiiki hayır Yorumla Savagexx +1 yıl :( Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Haydiiii söyleee... 1 2 Yorumla Meddiii +1 yıl Evett Yorumla u MustiEmre +1 yıl Teşekkür ederim. 😊 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bana da bana da 1 9 Yorumla Meddiii +1 yıl Gel Yorumla s Taciiiii +1 yıl Yolla konumu Yorumla Meddiii +1 yıl Azerbaycan🤣 Yorumla s Taciiiii +1 yıl Hala mı😂 Yorumla Meddiii +1 yıl Hâla🤣 Yorumla s Taciiiii +1 yıl Taşınsana😂 Yorumla Meddiii +1 yıl Sen taşın😂 Yorumla s Taciiiii +1 yıl İlerde olabilir🤭 Yorumla Meddiii +1 yıl Beklerim😌 Yorumla
TheLostBoy Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 38% +1 yıl Söyle bakim 1 5 Yorumla Meddiii +1 yıl Tabiiki hayir Yorumla TheLostBoy +1 yıl Ama ya bir yerim şişerse Yorumla Meddiii +1 yıl Patlatırız söner jdnd Yorumla TheLostBoy +1 yıl Su balonu mu shdjs Yorumla Meddiii +1 yıl 😂 Yorumla
345traderjohn Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Söyle 1 7 Yorumla Meddiii +1 yıl Yes Yorumla 345traderjohn +1 yıl Thanks a lot for nutella Yorumla Meddiii +1 yıl You're welcome Yorumla 345traderjohn +1 yıl Do u speak english? Yorumla Meddiii +1 yıl Çıt pıt jsjd Yorumla 345traderjohn +1 yıl A little bit of daily English? Yorumla Meddiii +1 yıl Yess Yorumla
Efendi_Bey Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Sadece iki çubuk… 1 5 Yorumla Meddiii +1 yıl 🔪 Yorumla Efendi_Bey +1 yıl Noldu ya Nutella yiyelim derken bıçak mı yedik Yorumla Meddiii +1 yıl Kursun fiyati sandim khkfdhfh Yorumla Efendi_Bey +1 yıl Haydaaaaa kazayla adam ölüyo dedikleri bu herhalde Yorumla Meddiii +1 yıl Kafama geldi bamm Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Paylaşırsın asya 1 2 Yorumla Meddiii +1 yıl 😒 Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl O ne? Yorumla
kkaan9900 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Canım çekti banada alır mısın 1 17 Yorumla kkaan9900 +1 yıl Hepsini bana ver ya da Yorumla Meddiii +1 yıl Ayy alırim kiyamam Yorumla kkaan9900 +1 yıl Oley yanına kahvede alsan birde film açsan aşırı iyi olur Yorumla Meddiii +1 yıl Taam Yorumla kkaan9900 +1 yıl Lucifer izleriz netflix den yeni sezon geliyor Yorumla Meddiii +1 yıl Oo severiz Yorumla kkaan9900 +1 yıl Ama son sezon sanırım tek izlediğim dizi oydu :( Yorumla kkaan9900 +1 yıl Senin izlediğin başka dizi var mı Yorumla Meddiii +1 yıl Avluu Yorumla kkaan9900 +1 yıl Onu duymadım Yorumla kkaan9900 +1 yıl Konusu be Yorumla kkaan9900 +1 yıl Konusu ne Yorumla Meddiii +1 yıl Hapishane Yorumla kkaan9900 +1 yıl Vaktim olsaydı izlerdim ama günde 8 saat Çalışıyorum Yorumla kkaan9900 +1 yıl Amarikada istediğim bir okul bar mba için güzel bir lisans belgesine ihtiyacım var ilk önce tabi onun için çalışıyorum Yorumla Meddiii +1 yıl Basarilar dilerim dostum umarim. basarirsin Yorumla kkaan9900 +1 yıl Umarım Yorumla
Nick_Fukarasıı Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 40% +1 yıl Bence hayır… 1 2 Yorumla Meddiii +1 yıl Aynen Yorumla Nick_Fukarasıı +1 yıl 🙂 Yorumla
GrkmAkay Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl söyleafiyet olsun bu arada 1 1 Yorumla Meddiii +1 yıl Teşekkürler. Paylaşırım😌 Yorumla
MinistryofDarkness Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Afiyet olsun. 1 1 Yorumla Meddiii +1 yıl Thx😌 Yorumla
Ghenna Takip Et Yoda Yaş: 26 +1 yıl Söyle bakim 😂 1 7 Yorumla Meddiii +1 yıl Evett Yorumla Ghenna +1 yıl Vercen mi beni Yorumla Meddiii +1 yıl Kime Yorumla Ghenna +1 yıl Kendine 😂 Yorumla Meddiii +1 yıl Knsjs yok Yorumla Ghenna +1 yıl Nasıl yok yaaa Yorumla Meddiii +1 yıl Oyle Yorumla
Sakallıbey Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Söyle bakalım 1 4 Yorumla Meddiii +1 yıl Hayır Yorumla Sakallıbey +1 yıl Güzel bende sana protein tozumu paylaşmazdım zaten Yorumla Meddiii +1 yıl Protein tozu kullanmiyorum. d Yorumla Sakallıbey +1 yıl Ben kullanıyorum banane Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Paylaşırsın 1 2 Yorumla Meddiii +1 yıl Nonono Yorumla myd1oez +1 yıl Ayıp Yorumla
minikhırçınkedi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Olur.. 1 0 Yorumla
HobbahopHophobba Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Hiç umudum yok süle. 1 2 Yorumla Meddiii +1 yıl Paylasim bari Yorumla HobbahopHophobba +1 yıl Bunada şükür 😅 Yorumla
Benimadımromantik Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Bilmem 1 4 Yorumla Meddiii +1 yıl Paylaşıyım mı Yorumla Benimadımromantik +1 yıl Evet biraz benle paylaşabilirsin Yorumla Meddiii +1 yıl Taam Yorumla Benimadımromantik +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
uzakkişi Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl söyle paylaşır mısın 1 1 Yorumla Meddiii +1 yıl Bilmem bi düşüncem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
hiç kimseyle paylaşma Eman herşey bahalanmış zaten kendin ye
😂
Sen yedikçe yemiş kadar oluyorum zati sorun yok...
Pandalı şort detayı mükemmel 😄
Hepsini sana verim ayipsin😌
Teşekkürler😂
Azcık bisey zaten o sana bile yetmez bana nasıl paylascan
Ben 3 4 tanesiyle doyuyom
Nasıl doyuyon bana 10 kutu anca yeter
Midem kucuk😂o yuzden yiyom yiyom 48 kiloda sabitim
Evet söyle bakalım 🤔
Olabilirr
O Nutella'nın dibi kalmıştır bize.
Yo yarisindan cogu duruyor nsndbs
Herkese hayır çekmişsen kalır :D
😂
Yaff coksell pijama 😂
Söyle..
Paylaşırım😍
❤️
Paylaşmassan künefeyi unutursun 😛😛😛😛
😂taam paylaşim
O pijamayla paylaşma benle 😁
Pijamama kurban oll
Düşünürüz😛
ben olsam paylaşmazdım sende paylaşma 😄
Neden😂
kendin ye hepsini mis gibi nutella 😄
Benimle paylaşırsın buna eminim 😉
Hayir
Elinden çekip alırım 😃
😂
Yaparım bilirsin 😅
Fazla yeme panda olursun sonra beni bulursun sndndjdnd
Hep kilo bunlar :( söyler misin
Paylaşmıyim o zaman
Ama canım çekti şu an
Yeriim
Benim yerime de ye
Taam
Düşünmüyorum ne söylenir ki? En fazla bel altı. Yani.
Ne diyon la
Arkadas dusunme engelli oldugunu soylemek istemis
Oturma pozisyonu mük.😂😂
😂
hahaha bilmem
Hayirr
Ay bir tarafım
Jsjdb
Söyle hemen
Hayır
Eskiden sevdiğim kadın*
Ee napak😂
Amuda kalk, tövbe tövbe 😄
Göz hakkı 😕
🥺
Söyle 😳
Tabiiki hayır
:(
Haydiiii söyleee...
Evett
Teşekkür ederim. 😊
Bana da bana da
Gel
Yolla konumu
Azerbaycan🤣
Hala mı😂
Hâla🤣
Taşınsana😂
Sen taşın😂
İlerde olabilir🤭
Beklerim😌
Söyle bakim
Tabiiki hayir
Ama ya bir yerim şişerse
Patlatırız söner jdnd
Su balonu mu shdjs
😂
Söyle
Yes
Thanks a lot for nutella
You're welcome
Do u speak english?
Çıt pıt jsjd
A little bit of daily English?
Yess
Sadece iki çubuk…
🔪
Noldu ya Nutella yiyelim derken bıçak mı yedik
Kursun fiyati sandim khkfdhfh
Haydaaaaa kazayla adam ölüyo dedikleri bu herhalde
Kafama geldi bamm
Paylaşırsın asya
😒
O ne?
Canım çekti banada alır mısın
Hepsini bana ver ya da
Ayy alırim kiyamam
Oley yanına kahvede alsan birde film açsan aşırı iyi olur
Taam
Lucifer izleriz netflix den yeni sezon geliyor
Oo severiz
Ama son sezon sanırım tek izlediğim dizi oydu :(
Senin izlediğin başka dizi var mı
Avluu
Onu duymadım
Konusu be
Konusu ne
Hapishane
Vaktim olsaydı izlerdim ama günde 8 saat
Çalışıyorum
Amarikada istediğim bir okul bar mba için güzel bir lisans belgesine ihtiyacım var ilk önce tabi onun için çalışıyorum
Basarilar dilerim dostum umarim. basarirsin
Umarım
Bence hayır…
Aynen
🙂
söyle
afiyet olsun bu arada
Teşekkürler. Paylaşırım😌
Afiyet olsun.
Thx😌
Söyle bakim 😂
Evett