Aslında canım çektiği zaman her ikisinide afiyetle yerim gadası. Ama soslu makarnanın tadı bir başka oluyor. Özellikle özel yapılmış sosları ekstra lezzet kattığı aşikardır. En çok spagetti makarnayı çok severim. Bir paketin yarısını rahatlıkla yiyebilirim.
Her ikisininde severim ama soslu olduğunda sadece sosu bol olacak ve kesinlikle içinde et olmayacak soğanda aynı şekilde olmayacak ama tavuk olabilir sade olarakta sadece üstüne mayonez ekleyip yiyorum yaz aylarında tatile gittiğinde yaparım hep❤️
Sossuz makarna hiç yiyemiyorum En olmadı ketçap mayonez döker öyle yerim Ama en sevdiğim sos sarımsaklı domatesli bol baharatlı Tavuk soteyi makarnaya katmayıda çok severim Ayrıca makarna yanında salata olmazsa olmaz tabi Acıktım galiba gkfjfkfk
Bir çok çeşit sos var aklımda kendi tarifim olan ve çok da lezzettli oluyor inan. Makarna 10 aydır yemiyorum ve çok özledim diyebilirim. 1 adet olarak tadına bakabiliyorum sadece :)
1soğan bir kaşık salça veya domates sosu kavuracaksın anacım ikisini bide azcık süt ekleyeceksin oldu bittii en kolay ve lezzetli sos bu bence. Mmmmhhhhh 😋