Bazı çiftler vardır, ayırdın mı onları dünyanın ekseni kayar.. Ferhat ile Şirin, Kerem ile Aslı, Bal ve Kaymak, Reçel ile Peynir ve Tahin ile Pekmez gibi <3
ya arkadaş bir de bişey dicem bu Tahin ne değişik bi şey ya? Tek başına bi halta yaramayan ama grup çalışmasında adeta bir rönesans etkisi yaratan bir nimet. Acı bişey ama ekmeği güzel, tatlıya dök güzel, kaymakla ye güzel, Pekmezi hiç demiyorum midem orgazm yaşıyo p*şt. Yani anlamadım gitti neyseeee.
Eskiden her kış ortaya çıkan kahvaltı masası demirbaşıydı artık çocuklara zorla yediriliyor. Çikolatalı ekmek yerine tahin-pekmez yedirilmesi lazım Ve evet severim ama kışın
@Asklepius malesef benim şekerle hiç aram yok, eve giren şeker yılda 1 kg anca, o da kek vs yapmak için bulunsun diye. Reçel vs, şerbetli tatlı hatta çikolata bile yiyemem öyle çok. Yiyenlere nasıl bu kadar sevebiliyorlar diye hayretler içinde kalıyorum, tabi herkesin kendi tercihi. Çikolata zaten sade ise hiç yiyemem olursa da bir parça fındık fıstıklı olursa. Küçüklükten beri böyleyim hiç değişmedi...
@Asklepius hayir kuru meyve de sevmem. Hiç yemiyor değilim zaten, kemdimi kısıtlamiyorum bu konuda, her istediğmde küçük bir çikolatalı fındıklı gofret yetiyor sadece. ☺