Yeme & İçme En i̇yi müsli bar hangisi? Lifalif müsli bar nasıl? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Sizce müsli barlar diyet ve spor yaparken nasıl, iyi oluyor mu? Bir de Eti Lifalif müsli bar nasıl?Lifalif Müsli Bar En i̇yi müsli bar hangisi? Lifalif müsli bar nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Huxley17 Takip Et FenomenYoda Yaş: 24 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 319 cevap paylaştı. Sek Quark’ ın yaban Mersinli Müslüm barını çok beğeniyorum ben. Tam tahıl ve meyveler var içerisinde ve sadece 88 kalori. 0 1 Yorumla Huxley17 +1 yıl Ay Müsli bar yazmıştım klavye düzeltmiş kusura bakmayın. Yorumla
AyTanrıçasıHekate Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 28 +1 yıl Eti'nin Lifalif Musli Barını çok seviyorum. Hem lezzetli hem de sağlıklı bir ürün. Ama asıl favorim Züber markasının ürünleri. Züber tahıllı barlar arasına girer mi emin değilim ancak bu tarz ürünler arasında en sağlıklı olanı. 😋 0 0 Yorumla
AtomunÇekirdeği Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Bunun bitterlisi en güzeli lifalif bitteri seviyor ve tüketiyorum 1 0 Yorumla