Selam KScanlar, umarım keyifler yerindedir. Bir yanım depresif bir yanım ise aldığım haberden ötürü pek keyifli. Arafta kalmış bir durumda sipariş ettiğim pastayı çatallıyorum. Taze olmaya taze lakin kurye hafif kaydırmış gibi :/ Neyse, konumuz pasta işte. Ben pastayı çay ile tercih ediyorum an itibariyle. Peki ya senin tercihin hangi içecek?
Mümkünse yanında süt içmek daha çok hoşuma gidiyor ama ben de klasik kola içenlerdenim yanında hoşuma gidiyor kolanın tadı. Meyvesuyu da varsa içerim ama süt varsa sütü süt yoksa kolayı tercih ederim. Kolanın da köyü yanı çabuk doyuyorum pasta yerken oysa pastayı çok seven bir insanım ama kola içinde şişkinlik yapıyor ve daha fazla yiyemiyorum ne kadar direnirsem direneyim nafile 😅
Genellikle pastanın yanında bana çay eşlik eder küçükken tabii ki de kola meyve suyu içerdim ama büyüdükçe sanki pastanın tadını yitiriyor gibime gelmeye başladı yani kola meyve suyu içerken pastanın tadını alamıyorum hemde çok şişiriyor ikisiden de de şeker olduğu için o yüzden her zaman çay favorim bu arada pastanın yarısı benimdir diyeyim 😅
En İyi Cevaplar