Dizi veya film izlerken bir şeyler atıştırma ihtiyacı duyuyor musunuz?Ne yesem diye düşünmekten ve bir şeyler atıştırmaktan diziye odaklanamadım saatlerdir xjdjjx
Dizi&film izlerken bir şeyler yeme ihtiyacı duyuyor musunuz?
Ben çok yapmıyorum. Zaten son zamanlarda cips paketlerinin =75'i hava. Olan 3 5 tane cipsi de fimin sonuna kadar bitirmemenin stresini çekiyorum ve filme oldaklanamıyorum. Bu aynı çiğ köfteyle ayranın dibini denk getirmek gibi bir şey. Ayrıca abur cubur yedikten sonra kendimi kötü hissediyorum. Ama yanında biri olunca güzel oluyo.
Bildigin tencere kaldiriyom ben... aslinda cok tehlikeli bir sey birsey izlerken yemek yemek.. cunku ne yedigini nasil yedigini unutuyosun. sonra Aa.. bu bitmis dedkkten sonra hooop yeniden bastan basliyosun.. hayir dostum hayir elindekini birak asap bozma.. sonra dobic kadar olunuyo.. yazik su gencligine yazik cok yazik... 🤭
Hayır duymuyorum en fazla yemek yerken izlerim denk gelince.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Herşey hazır duvara yansıttım the 100 dizisini 3 sezon. İçeceklerim cips çikolata çeşitleri herşey hazır ama tek birşey Yok beraber izleyecek arkadaş veya kız arkadaş eskiden vardı oda mesleğini alınca kız eskisehire gitti koyuyor yokluğu