Etrafımdaki tüm arkadaşlarımın kuzenlerimin anneleri noodle yemelerinden nefret ediyor ve kızıyor. Benim annem de ne zaman beni noodle yerken görse, yeme şunu diyor. Neden yahuuu? Sizin anneniz de böyle mi?
Sizin anneniz de hazır noodle yemenize kızıyor mu?
Ya ben de ramen yemeye gerçekten bayılıyorum ama anneleriniz hazır noodle a karşı tepkilerinde haksız değiller çünkü yüksek kan basıncına sebep oluyor bu da kalp krizi ve inme riskinin artmasına sebep oluyor. Besin değeri çok düşük tuz oranı oldukça fazla sonuç olarak çok sağlıksız. Ben kendim hamur açarak ramen yapıyorum içerisinde yumurta ve taze besinler olduğu için daha sağlıklı biliyorsunuz yumurta bir protein bombası. Kendimiz yaparsak hem yapmaktan zevk alırız hem de annelerimizin içi rahat olur.
Türkiye de noodle tüketen ilk insanlardan birisi olabilirim. 10 yıl kadar olmuştur. Babam ve kardeşim ise 10 yıldır bu konuda bana yakınıyorlar. Çünkü annemin ne zaman canı yemek pişirmek istemese (genelde haftanın en az 3 günü istemiyor) önümüze bir paket noodle fırlatıyor. Kıtlık çıksa bize bir yıl yetecek kadar noodle, ramen stoğu var evde 😂😂
Benim annem de sevmiyordu. Sebzeli makarna işte yav, içerisinde bilmediğin bir şey da yok! Ama kendisinin bilmediği şey evde pişmesin istiyorlar herhalde.
Yanlış anlaşılmasın ama özentilik gibi geliyor,3 liralık 4 liralık noodle ları yiyorsunuz, makarnalar raflarda duruyor, Yani sırf popüler oldu zamanında diye yeniyor. Benim fikrim bu
@yunussema Elbette moda.. Birileri keşfedip diğerlerine tanıştırıyor. Ayrıca tadi güzel olacak elbette. Zararlı gıdalar genelde hep tadı güzel olduğu için müşteri bulur.