Yeme & İçme Pilavın bozulduğu nasıl anlaşılır? siyahtakimor Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor az önce pilav aldım birazını yedim ama sündüğünü fark ettim sünüyor ve biraz ekşi kokuyor ama tatta bi sıkıntı yok bozulmuş mu sizce neden böyle? o kadar da para verdim Pilavın bozulduğu nasıl anlaşılır? Cevapla Para Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
dilankız Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Arasana aldığın yeri taze mi diye bak gıda zehirlenmesi kötü bir şey devam etme 1 1 Yorumla siyahtakimor +1 yıl sokaktan aldım ya ama hep orda bi dahaki görüşümde sövücem. o kadar da para verdim Yorumla
GameManager Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Kırık pirinç ile yapmış ve turşu var ekşi olması gayet normal. 0 4 Yorumla siyahtakimor +1 yıl sünmesi? ayrıca bu kırık pirinç değil Yorumla GameManager +1 yıl Sünmek ne demek bilsem :DBen olsam yemem atarım direk Yorumla siyahtakimor +1 yıl attım zaten ya midem almadı Yorumla GameManager +1 yıl Ekmeğin arasına helva koy devam Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Ekşilik varsa bozulmuştur o.. 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 643 cevap paylaştı. Espri yap gülmezse bozulmuştur 1 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kaç paraya aldın bunu 0 0 Yorumla
Pempom Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 832 cevap paylaştı. At onu çöpe 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Arasana aldığın yeri taze mi diye bak gıda zehirlenmesi kötü bir şey devam etme
sokaktan aldım ya ama hep orda bi dahaki görüşümde sövücem. o kadar da para verdim
Kırık pirinç ile yapmış ve turşu var ekşi olması gayet normal.
sünmesi? ayrıca bu kırık pirinç değil
Sünmek ne demek bilsem :D
Ben olsam yemem atarım direk
attım zaten ya midem almadı
Ekmeğin arasına helva koy devam
Ekşilik varsa bozulmuştur o..
Espri yap gülmezse bozulmuştur
Kötü kokar ve lapa gibi olur.
Kaç paraya aldın bunu
At onu çöpe
Kokar