Yeme & İçme Kahve mi yoksa çay mı? Kahvekraliçesiiii Takip Et Bilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Bizim yönümüz belli biz sağcıyız 😹 Güncellemeler+1 yıl Kafein Hakkında Bilgi Sahibi Olmak İsteyenler! Haydi Hep Birlikte Bilgilenelim ✌🏻☕ ↗Bence'me davetlisinizTaze çıktııı 📢 Kahve mi yoksa çay mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Mandalinaağacı2 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Kahveyi yalnızken , çayı ise toplumda çevreyle ya da ailecek içmeyi seviyorum. 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Çay tabi ki... 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl ikisini de seviyorumayırmam birbirinden:) 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,4b cevap paylaştı. Demli ve manzaralı bir çay 1 0 Yorumla
Misya34 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 358 cevap paylaştı. Kahve ama çaya hayır demem 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çay severim 1 0 Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 960 cevap paylaştı. Çay tercihim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kahveyi yalnızken , çayı ise toplumda çevreyle ya da ailecek içmeyi seviyorum.
Çay tabi ki...
ikisini de seviyorum
ayırmam birbirinden:)
Demli ve manzaralı bir çay
Kahve ama çaya hayır demem
Türk kahvesi.
Çay.
Kesinlikle Kahve ♥
Kahve
Çay severim
Çay tercihim
Çaycıyım ben