Trileçe hakkında bir şey söyler misin?

Trileçe diyince aklınıza ne geliyor?

Bu tatlı başımın belası oldu. Çok hazzetmem kendilerinden, yıldızlarımız bir türlü barışmadı. Güzel yapıldığı zaman yerim geri çevirmem, ama ölüp bitmem de. Her neyse. Yahu alt tarafı altı sütlü karışımla ıslatılmış bildiğin pasta keki, üstü krem şanti (orjinali süt kreması ile), onun üstü de karamel. Ne var yani bunda gözde büyütülecek?
Gelin tatlısı diye bir tatlı var, onun kekini yaparım, fazla özenmem de, şahane müthiş olur, aynı keki trileçe için yapınca neden söner bu kek?
Vay efendim yumurtanın akını ayrı çırp sonra yavaş yavaş un ekle falan bunları denedim, bu şekil daha da kötü oluyor. Bence bu yöntemler çok gereksiz ve saçma. Iyi bir kek yapmak için yumurta akını ayırmak gerekmez bence. Nitekim diğer keklerde de ayırmıyoruz ve bal gibi de oluyor. Uyuz oldum sinir oldum, pofuduk kabarık trileçe keki elde etmek istiyorum ben yet heeeer. Acaba yumurta sayısını iyice arttırsam mı ya?🤔
Bugun iki defa trileçe keki pişirdim, son pişirdiğim daha iyi gibi sanki, yaparsam son halini güncellemeye eklerim bakarsnız okey mi
Bunu ben yapmadım tabiyki
Bunu ben yapmadım tabiyki
Güncellemeler
+1 yıl
Açılın dostlar, frambuaz soslu trileçe yaptımmm

https://imgyukle.com/i/XWCaG
Trileçe hakkında bir şey söyler misin?