Yeme & İçme Lazanya mı seversiniz yoksa fırında makarna mı? AyTanrıçasıHekate Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Ben ikisini de çok seviyorum. Tatları çok benzemiyor bence ama aynı yemek olduğunu düşünenler de var? Lazanya Fırında makarna Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Lazanya mı seversiniz yoksa fırında makarna mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
pyroin Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl İkisine de bayılırım ama frında makarna bi tık daha lezzetli sanki 0 0 Yorumla
Bezginbiri10 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Hayatımda hiç lazanya yemedigim için makarna diyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Lazanya daha doyurucu ve kat kat olmasıyla beni cezbeder. Ama fırında makarna da pratiklikte bir numara yani kıyaslaması zor... 0 0 Yorumla
ayranlımadensuyu Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Hiç lazanya yemedim ama denemek istiyorum. Fırında makarnayı çok sevmediğim için lazanyayı seçtim. 0 0 Yorumla
Tuniș10 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Ben bilmem onları fakirim. Günü iki zeytinle tamamlıyorum. Üçüncüsü lükse giriyor 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı. Gelenekçiyiz tercihim fırında makarna 0 0 Yorumla
KuşKonmQŹHayrįye Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 85% +1 yıl Fırinda makarna daha lezzetli geliyor bana 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İkisine de bayılırım ama frında makarna bi tık daha lezzetli sanki
Hayatımda hiç lazanya yemedigim için makarna diyorum.
Lazanya daha doyurucu ve kat kat olmasıyla beni cezbeder. Ama fırında makarna da pratiklikte bir numara yani kıyaslaması zor...
Hiç lazanya yemedim ama denemek istiyorum. Fırında makarnayı çok sevmediğim için lazanyayı seçtim.
Ben bilmem onları fakirim. Günü iki zeytinle tamamlıyorum. Üçüncüsü lükse giriyor
Gelenekçiyiz tercihim fırında makarna
Hiç lazanya yemedim bir gün deneyeceğim
Fırinda makarna daha lezzetli geliyor bana
Fırında makarna severim.
Lazanya
Lazanya 💞
Lazanya
Lazanya
Her ikiside güzel.
lazanya
Lazanya
Lazanya☄️