AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
Yani haklı ne olacak her gün adam eve gelip yemek mi yapacak 🤣 hayır şu evlenen kızlar neden yemek faslını çözemiyor 🤔
eee adamın görevi ne sadece iş ev bu kadar mı
kadınlarda çalışmasın erkeklerde 2 kişilik maaş kazansın o zaman
Sen öyle birini bul
tabikide erkeğin görevi bu zaten
Kadının görevide evine ve eşine olan sorumlulukları yerine getirmesi 😉
o zaman kadın çalışmamalı böylece daha rahat ilgilenir
ek görev erkek ailesini koruyabilcek kadar güçlü olmalı
Çocuğunun geleceğini düşünen her anne çalışmalı ve ek olarak da bir ömür evde ne yapacak asosyal olmasından başka ne katabilir ki ev ortamı kadına?
erkekte yemek yapabilmeli kadın hasta olur ya da ölürse napcak
ve zaten tüm gün evde olmayacak ki işi bitince gezer
Ben erkek yemek yapmamalı mı yazmışım her gün yapmamalı dedim yazdığımı dikkatli oku ve artık beni de rahatsız etme
tabi tabi önce yemek sonra ev işi sonra çalışma sonrada çocuk eee erkek ne işe yarıyor acaba şahsen ben anne olsam kızımı böyle erkeklere yedirmem
Senin için bunları düşünmek çok erken hadi tatlım sen git tabletinle telefonunla oyna 😉
hadi ya buna sen mi karar verdin shdjf
yakında evleniyorum zaten
Az önce yazan ben oldğuma göre 🤔
ne alaka
Ooops bu yaşta 😱
maalesef yaş farkı var evlenmek istiyor 🙄 annem zaten kabul etmez gibi bilemiyorum
Abooo konuşalım biz bunu rahatsız etmeyelim artık soranı 🤔
valla baya bildirim gitmiştir 😂
Kaynananin lafına niye bakıyorsun aynı evde yaşayan eşinle sen olacaksın, zaten eşin insansa problemleri anlatmayacaktır. Dert etme salla gitsin kaynanan utansın koca adama ev işlerini öğretememiş mi bu zamana kadar
Kayın validenizin haklı diyemem. Ama haksız da diyemem. İkinizde işten gelince birlikte yemek yapabilirsiniz eşinizle birlikte.
Yani çalışıyor olabilirsin eşinle akşam eve geldiğinizde ortak bir çalışmayla yemek yapılabilir Zor birşey değil. Öyle konuşması yanlış olmuş malesef
Erkek anneleri çok sinir bozucu ben hep diyorum bu erkekleri anneleri böyle yapıyor Kadının en büyük düşmanı yine kadın!
Haklı değil yani yemeği illa kadın yapacak diye kaide olmamalı erkekte yapabilir. Yani kız istemeye geldiğinde bunlar kabulde etmeyebilir ya.
Siz böyle birbirinizi yersiniz olan eşinize olur. Sen yemek yapma, eşin de sana yardım etmesin, beraber açlıktan ölün en iyisi.
Sende oğlun beni böyle seviyor onunda eli ayağı var merak etme o kendine yapar desen keşke. Takma kafana kaynanayı.
Kalmış demekki tatlım yapılacak bütün yorumlarda yapılmış uzun lafın kısası kaynananı takma kocamla konuş bu konuyu o da aynı tepkiyi veriyorsa ayrıl
Bunu dememesi gerek. Ben mesela yemek yapmayı bilmem ilerde eşimin annesi bana bunu derse gel sen yap derim. Çünkü onu ilgilendirmiyor hiç.
Ağzının payını verseydin keşke. Kalmış demek ama iş sende bitiyor. Git oğluna aşçı tut sizin devir geçti artık ben sen değilim deseydin keşke.
Hadi yaaa magaradami yaşıyor kaynanan :-):-):-):-):-):-):-):-) çocuk yap demesin birde a a a a nekadar tuhaf ya kadın yemek yaparmi hiç
kadın haklı
evde aç mı duracaksınız
veya ömür boyu dışardan mı söyleceksiniz yemeği
sen çorba yaparsın misal eşin de salatayı yapar veya sofrayı hazırlar
Kız ne üzülmesi vazgeç hemen bitir o senin başını yakar
Oğullarını böyle el üstünde tutan anneler olduğu sürece daha çok erkekler kendini böyle üstün görmeye devam ederler. Nasıl olsa arkasını toplayan yemeğini hazırlayan birisi var dimi oh ne ala memleket. Erkek arkadaşının annesi demiş ya yemek yapamayacaksan evlenme diye bence de evlenme. Hep erkeklere mi diyecekler sana kız mı yok diye bizde diyoruz sana erkek mi yok.
Yarın bir gün oğlun olursa sende aynı şeyleri bekleyeceksin
Toplumdaki kaynana tanımına tam uygun bir kimseymiş Allah yardım etsin
Yarın bir gün oğlun olursa sende aynı şeyleri bekleyeceksin
bosver bence kaynananla evinin icini de paylasma bilmesin sınır koy ki karışamasın
Ikimizi ilgilendiren bir konu Kocamın bu durumdan bir rahatsızlığı olursa onunla konuşuruz çözeriz diceksin. Bitti. bu kadar basit bir cevap.
Sen yap ikimiz yeriz deseydin.. Bu tür kaynanalar oyle ogullarini geri icine alsin.
Sende o zaman öyle adamla evlenme
Bayağı eskilerde kalmış olmalı bu anlattığım halen var mı?
Kendi kızı yemek yapamıyordur kesin sen yapmayınca evlenme diyo var mı böyle dünya 🌍aynı durumda kendi kızı olsa damadına kızar sana da kızına davrandığı gibi davranması lazım olmas böyle
Daha yolun basında göstermiş maşayı. Kalmış demek ki. Zaman zaman sen yaparsın zaman zaman oğlu yapar geçinir gidersiniz. Yemekle mutluluk olmuyor bunu birisinin anlatması lazım kayınvadilene.
1 yıl evli kalabilecek. Çocugu kocadan çıkıcak dolandırmıtcak hergün aldatmıycak gelin kaldımı ki
Sen daha kaynana gormedin, benim kardesim de birtane var diktator mübarek.
Arada çıkıyor az da olsa o da sana denk gelmiş. O zaman çalışmayanla evlendirsin.
Kaynananla mı evleniyorsun eşin olacak adamla mı jdekndns
Oğlunun engeli mi var? Yemek yapmayı bile beceremiyorsa evlenmesin.
Hahaha cadıııııı 😁 uzak dur kaynanandan. Sınırlı seviyeli nazik
bence evlilik cok sevmediçe yoğun bi ask tutku olmadıkça zaten gereksiz bisey bence ama bilmiyorum alışkanliktan da olabilir kadın akşam yemeği hazirlamalı bence he hastalık veya aksi bi durumda o ayri ama ben boyle yetiştim kimse bana bişey de diyemez
Öyle şey mi olurmuş salak karı! Oğlun yemek yapmayı bilmiyor mu? Bu karı çok başınızı ağrıtacak!
onunla evlenmiyorsun moralin bozulmasın evleneceğin kişi bu kafa da değil herhalde?
Bir yila kalmadan cati catir bosatir sizi bu. Evliliginizde huzur birakmaz.
Demek ki kalmış. Cahillik hâla devam ediyor. Kimse kimsenin hizmetçisi değil.
O yapsın o zaman evlenince annelikten mi düşüyor ne oluyor anlamadım
Annem de bana diyor böyle güzel yemek yapmaktan vaz geçeceksen evlenme diye
Yorumlar şöyle 30 ve üstü feminen erkekler soruyu yu sorani altı kaynanayi tuttu ki en doğru kaynana demiş yani benim annem hem çalıyordu hemde yemek yapıyordu birde bekar anneydi tabi her kadın annelerimiz gibi güçlü değil zor geliyorsa boşan aga
Bırak ev işi yapmayi, normal doğum bile onlara zor geliyor hepsi sezaryenle doğum yapıyor. Çünkü canları çok tatli, zora gelemiyorlar.
Çalışıyor olmak çoğunun bahanesi. Calismayanlarini da görüyoruz. Çoğunun pislikten evini bk götürüyor.
@aerolite Ağa çıktığım kizlarin alayı pis ve pasakliydi biliyormusun güzel ama pis diler
çocuğu senin karnına yerleştirelim sen doğur kolsaysa 9 saat acı çekte anlarsın belki çalışmak bahane değilse siz yapın sizin bahanenizde erkek olmak
@QNøbødy Olur bebeğim, sen nasıl arzu edersen..
Bir açıdan kötü söz dememiş. Sonuçta oğlu ve seviyor gönül ister ki hamarat gelin olsun oğluna yemekler yapsın
Halâ? Ne demek halâ?
Kadın haklı. Yok devir değişti yok bu zamanda bilmem ne..
Evlenme bence adama yazık
Sen de deseydin oğlun çocukluk dönemini geçip de hala birinin ona yemek hazırlamasını bekleyecek kadar başkasına bağımlı ise evlendirmeyin.
Yemek yapma ütü yapma istediği zaman hayır de adam seni daha niye alsın süs koegimi alıyor karımı alıyor
o zaman kadın neden evlensin her işi kendi halledicekse tek yaşar daha iyi
@2PSiCóPaTa 👍👏
@LimonluPastanınHüznü erkekçe bunları yapacaksa erkekte tek yaşar o zaman
Zaten evlilik ne demek bilmeyenler evlenmesine bir zahmet. Evliliği bir taraf para kazanır bir taraf yemek, temizlik yapar gibi düşünenler olayı anlayamamış.
zamanla yapmayi ögrenirim derseniz bi sorun kalmaz ☺
Merhabalar, öncelikle çok geçmiş olsun. Çok cahilce ve yanlış bir düşünce yapısı gercekten. Kadın ile erkek her zaman eşittir. Ev işlerinde birlikte yardımlaşmaları gerekiyor bence her zaman.
Doğru demiş. Her kadın bunu bilmeli.
Örnegin adam geldi işten eve sıkıntılı bi şey demiyeceksin. Sadece yemek yapıp koyuncan önüne. Böyle zamanlarda kadının görevi bu. Böyle zamanlar çok olur.
o zaman erkekte 2 kişilik para kazanmalı kadının çalışması ona uygun değil erkeğin görevi para getirmek
Kadının görevleri guzel yemek yapmak, güzel görünmek, yatakta teslimiyet... Bunların çalışmakla ilgisi yok.
erkeğin görevide yeterince para kazanıp ailesine rahat bakmak
@2PSiCóPaTa 5 adet asgari ücret kazanıyorum ama hiç doğru bir tutum değil, hayat müşterek. kaynananın karışması saçma. Yemek dışarıda da yenilebilir.
Erkeğin görevi her anlamda değerini arttırmak...
yoo
Bu dediklerinizi unutmayın yaşadığınız zaman yani kadın yemek yapınca, hem erkek hemde kadın kendini iyi hisseder. En kısa zamanda deneyimlemenizi umut ediyorum. Hayat müşterek tabiki de erkekde ucundan biraz tutsun. 😄
O zaman erkek tüm parasını karısına verecek kadın harcayacak
aşçı mı alıyor oğluna? saçma bir söylem. evleneceğin kişiye söyle bunu. aynı fikirdeyse o da yollarını ayırırsın. sen ona yemek yapmak için evlenmiyorsun.
Bence hayat müşterektir eğerki kadın çalışıyorsa ortak hareket etmek gerekir kaynananın yaptığı yanlıştır!!!
Yemek önemli ya ne kadar kocamla anlaşsakta yemek olmadığında laf söyler 😂 acıkınca insan sinirli olur yaşarsın bu durumu
Kaynana haklı abi. Kadın yemek yapmaz, kadın çocuk yapmaz, kadın... Eee kadin ne yapar abi?
ee erkek napıyo o zaman herşeyi kendi başına yapacaksa tek yaşar rahatına bakar
İşte bu kadının da erkeğin de doğasına aykırı. Ben sorumlulukların birlikte paylaşılması taraftarıyım.
lafı çevirme 🤨
Çelişki yok yazdıklarımda yapma lütfen.
eee kaynana haklı diyon değil
Şöyle ki: Kadın yemek yapiyorsa erkeğin de baska sorumlulukları vardır. Kadın sevdiği adama yemek yapmayi yük gorecekse bence de evlenmemelidir. Evlilik fedakarliklar sarmalidir.
valla yemek için evlenen erkekte kendine anne arıyordur oldu olacak ağzına da yedirsin erkeğin ne sorumluluğu varmış hem
Ama bazı kadınlar da çok abartıyor. Cocuk yapamaman fiziğim bozulur. Yemek yapamam hizmetçi değilim. Temizlik bana gore değil temizlikçi tutalım... altı üstü bi yemek istemiş gelinden baska bir şey dememis ki. Niye bu kadar gerildi kadinlar anlamadim ki
altı üstü yemekse erkek yapıversin mâdem
fizik bozuluncada kocası soğuyor bazılarının o nasıl iş
temizliğe bişi diyemem ama
Burayı daha fazla işgal etmemek edina susmayi tercih ediyorum. Ek attım kabul edersen özelden tartışmaya devamedebiliriz.
O zaman sen yap birlikte yiyelim anneciğim bende tatlıları yaparım diyip azcık gulumseyiz mevzu kapandı bile jdjdjjdjdnxnxjxj
Maalesef hala bu kaynanalardan mevcut ve bizlerde görüyoruz ki gelinlerinin bir insan olduğunu unutup bencillik yaparak sadece oğlunu düşünürler..
Oğlundan o cesareti o özgüveni almasa burnunu sokamazdi bence.
Oğlanın tavrını öğren. Zararın neresinden dönersen kârdır
Oğlunu alsın mına geri soksun böyle hasta zihniyetlerden kaçın kurtarın kendinizi sonra gelin nie beni sevmiyo sevmez tabi
Evlenme kesinlikle.. ilerde ablukaya alırlar seni zaten yaşında küçük evlenince işten cikman için baskı bile görürsün.
Oğlun zayıflari seviyorsa yemek yapmayan börek çörek yapmayan kadına katlansın de
Demek ki varmış moralini bozmasına izin verme. Toparlan senin sevgin var saygın da var
Oglun da cocuk dogurmayacaksa evlenmesin derdim ben olsam endndnfnf
Malesef hala boyle insalar var biri de bende var ben evliyim birde sen düşün aynı evde yaşıyoruz
Melek bir anne olsalar bile kaynana moduna girdikleri zaman cehenem zebanileri bile onları ayıplar
Kimse kimsenin kölesi değil. Kaynanın ağzının ottasına vurabilir miyim
Çalışıyorsan zor durumdasin yemek yetistirmiyebilrsin o kunuda kaynanan sana baskı yapmaması gerek
Ay boşver bee ayda yılda bir göreceksin zaten, evleneceğin kişi sorun etmiyorsa pek de takılma