Çay her ne kadar doğu karadeniz bölgesinde yetişse de Trabzon Artvin ve Giresunda da üretilse de Rize ile simgeleşmiştir aynı şey fındık için geçerli her ne kadar karadeniz illerinde üretilsede Giresun ile simgleşmiş ama işte diğer illerde de çay ve fındık üretimi gerçekleşiyor Samsunda da fındık üretilebiliyor çayda Orduda da üretilebildiğine göre Samsunda Orduya yakın olan Termede de çay üretilebilir mi
zaten yağmur çoğu zaman sonbahar ve kış mevsiminde yağar Samsunun her yerinde yetişir mi diye sorumuyorum zaten en çok yağmur alan yeri diyelim Orduda da çay yetişiyor Orduya yakın olan ilçeler Terme ve Salıpazarı ilçeleri diyelim rizedeki gibide büyük olsun demiyorum küçük bir çay bahçesi çıkmaz mı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Samsuna son zamanlar yağmur yağmıyor bence yetişmez
sonbahar kış yağar
2 gün önce fena yağdı
Yağmurun sıklıkla yağması lazım ben orta karadeniz de yaşıyorum burada yaz yağmuru arada bir olur ve çok sıcak kışın sadece verimli yağıyor
zaten yağmur çoğu zaman sonbahar ve kış mevsiminde yağar
Samsunun her yerinde yetişir mi diye sorumuyorum zaten
en çok yağmur alan yeri diyelim Orduda da çay yetişiyor
Orduya yakın olan ilçeler Terme ve Salıpazarı ilçeleri diyelim
rizedeki gibide büyük olsun demiyorum küçük bir çay bahçesi çıkmaz mı
İlla ki denenmiştir tarım İl md ile görüş bence
Sağlıklı bilgi verirler
Çayımızı bize birakun 😀😀
Yetişir
Samsunlumusun
evet
Bende samsunluyum
Orduya yakın olan Terme ve Salıpazarı ilçelerinde denense küçük bir çay bahçesi çıkmaz mı
yetiştirilmek istense yetişebilir mi diye soruyorum. Orduda da çay yetişiyor çünkü.
Çıkabilir neden olmasın :)
Yetisilir
Merkezdemi yaşıyon
evet Atakumda
Bende atakumda yaşıyom
Neresinde oturuyon atakumun :)
Kamalı
Mesaj kutun kapalı ama özelden yazsam :)
Yetişmez
Yetişir