Fiyatını hak etmeyen yediğiniz en lezzetsiz yemek neydi?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
İsim vermek istemiyorum, Bebek'te ismi bilinen bir pizzacıya gitmiştik sevgilimle. Hayatımda yediğim en lezzetsiz pizzaya, hayatımda pizza için ödediğim en yüksek ücreti ödedim. Bonfileli pizza söylemiştik, gelen pizzanın üzerinde bonfile dışında her şeye benzeyen et yemememiz için her şey yapılmış bir şey geldi. Gerçekten eğer gerçekten değiyorsa yemeğe ödediğim paraya acımam ama bu pizza için ödediğim her kuruş içimi cızlatıyor hala...
Bir gün bir hata yaptım Sarıyer börekçisinden pizza söyledim benim hayatımda hiç bu kadar midem bulanmamıştı. Midemi, tad alma duyumu çöpe atmak istedim.
Ah o sarıyer börekcileri🙄🤮
Bir de mikrop gibii yayıldılar her yere sanki mükemmelmiş gibii :d yağ kokusu iştahımı kapatıyor dükkanın önünden geçerken.
Yeminle katılıyorum 🤮
Cevap
6Cevap
Akıllarda tek bir soru neden fotoğrafta karides var? Her yiyecek her şeye değer bu arada. En güzel lezzetler sokak aralarında…
Karides sorumun cevabı çünkü :(
Hiç lezzetsiz bir şey yemedim çünkü sadece 3 4 yerden yemek yiyorum 😂😂🙈
Pastalar. Bir iki marka dışındakilerden hep kimya kokusu geliyor. Evde yaptırılanlar da pek iç açıcı olmuyor. Değmez.
Türkiye'de ki her şey gerçek fiyatının üzerinde zaten. Ne desem bilemedim şimdi.
Dışarda fazla yemediğimden öyle bir durumla karşılaşmadım :)
Tavuk dünyasında yediğim tavuk kesinlikle haketmedi. Siparişimde geç geldi ilk ve son gidişim oldu.
Dominos pizza 2 defa gittik ikisinde de iyi kazıkladılar simdi bir pideciye gidiyoruz mükemmel bir pizzası var ve kucuk boy sadece 15tl
Icecek de yaşamıştım bunu.
Kokteyl icine naneyi basmışlar bir yudum aldım okadar. Aşırı kötüydü.
Oyle bir duurmla karsilasmadim
tadını begenmedıgım lezzetsız yemegı yemem
Susi diyebilirim.. Birde Şırdan..
Ahtapot. İğrençti.
Soğuk baklava
Kaplumbağa bacağı
Kalamar😬
Karides
Kalamardı sanırsam
Yemek değil de protein shake
İşkembe çorbası
Siyah havyar ve ahtapot 🐙