Akşam 9’dan sonra içmiyorum, çünkü uykumu kaçırıyor. akşam 9’a kadar tüm saatler de içebilirim özellikle bi saati yok. Bazen Günde 1 fincan, bazen günde 2 fincan. Bazen haftalarca içmiyorum :) değişiyor kısacası
Hiçbir zaman "Kahve içmeden güne başlayamıyorum." diyen biri olmadım. Bu yüzden günlük rutinime göre kahve içtiğim saat de değişiyor benim için. Mesela spora gideceksem mutlaka salona girmeden kahve içiyorum. Eğer sabah aç karnına gidiyorsam o gün kahvemi de aç karnına içmiş oluyorum ya da akşam gidiyorsam kahvemi de yine spordan önce yani akşam içiyorum. Eğer tüm günü evde dinlenerek geçireceğim bir gün olursa da benim en sevdiğim kahvaltıdan sonra kendime keyif kahvesi hazırlamak.🥰
Saati yokturda ben kahveyi içerken keyif aldığım için çalıştığımdan dolayı belirli boş olduğum saatlere denk getiririm ki kahvenin keyfinden mahrum kalmayım o yüzden belirli saatlerim vardır
Vardir tabi. Sabahi sinava gireceğim gece içmiştim gece uyku tutmadi kafein uykumu kaçirdi. Aman aman bi daha öyle onemli bir zamanda kahve içmeyeceğim
Uzmanlar saat 14:00'den sonra kahve içmemeyi öneriyor çünkü kafein vücuttan ancak atılabiliyor ve kaliteli bir uyku için de atılması lazım vücuttan. Sonuç olarak kutup ayıları çok yalnız ve evet kahve içmenin saati vardır.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayatım boyunca toplam 1 fincan bile kahve içmemişimdir..