Yeme & İçme Kahve içmenin saati var mıdır? Balllıbörek Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Zaman mekan farketmeksizin çay ve kahveyi çok severim illa zamanı mı olması gerekir?5 çayı keyif kahvesi vıddırı vızzık geliyor hep Kahve içmenin saati var mıdır? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
İstanbulllu3441 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Aynen gece gunduz içerim kahveyi kahvesiz bir hayat bence bir hata ☕️😉☕️ 0 0 Yorumla
beyzanur9293 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl bu rutinlere göre değisir eğer gece uyuyorsan içme uyamayarak ayakta gecirmen gerekiyorsa iç 🤷♀️ 0 0 Yorumla
Toval Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Benim için keyfin saati yoktur. Her saatte çay kahve içerim. 0 0 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Geceleri icerim aci türk kahvesiGündüzleri sütlü 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Afiyet olsun fazla tuketmeyinde ne zaman tuketirseniz tuketin 0 0 Yorumla
KralicemLeila Takip Et Xper 2 Yaş: 24 1 yıl Benim için herhangi bir saati yok canım ne zaman isterse o zaman iciyorum 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 320 cevap paylaştı. Bardağına aşık oldum 😂😂 0 7 Yorumla Balllıbörek 1 yıl Gerçekten mi vereyim hemen Yorumla frankejstan013 1 yıl Hayır demem vallaha normalde günde 4 5 defa içerim kahve ama bu fincanı bana verirsen suyu Bile bunda içerim be 🤣😂🤣😂 Yorumla Balllıbörek 1 yıl Su için biraz küçük ama hüp dersin biter Yorumla Balllıbörek 1 yıl Bana hediye gelmisti bakym varsa benimde size hediyem olur Yorumla frankejstan013 1 yıl Vallaha kabul ederim ben 😊😊🥰Ben ciddiyim yalnız gönderecek misin adres veririm benden yana sorun yok 💐💐💐 Yorumla Balllıbörek 1 yıl Gönderirim ne olacak ama bulamadim aynısını kabul edersen elimdekini yollayayım Yorumla frankejstan013 1 yıl Olur vallaha yeter ki ondan olsun elindekine bile kabulüm 😊😊 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 1 yıl Geç saatte içilirse uyku kaçabilir 💁♀️ 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Saatini şaşmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hayır kesinlikle yoktur
Aynen gece gunduz içerim kahveyi kahvesiz bir hayat bence bir hata ☕️😉☕️
bu rutinlere göre değisir eğer gece uyuyorsan içme uyamayarak ayakta gecirmen gerekiyorsa iç 🤷♀️
Benim için keyfin saati yoktur. Her saatte çay kahve içerim.
Geceleri icerim aci türk kahvesi
Gündüzleri sütlü
Afiyet olsun fazla tuketmeyinde ne zaman tuketirseniz tuketin
Benim için herhangi bir saati yok canım ne zaman isterse o zaman iciyorum
Bardağına aşık oldum 😂😂
Gerçekten mi vereyim hemen
Hayır demem vallaha normalde günde 4 5 defa içerim kahve ama bu fincanı bana verirsen suyu Bile bunda içerim be 🤣😂🤣😂
Su için biraz küçük ama hüp dersin biter
Bana hediye gelmisti bakym varsa benimde size hediyem olur
Vallaha kabul ederim ben 😊😊🥰
Ben ciddiyim yalnız gönderecek misin adres veririm benden yana sorun yok 💐💐💐
Gönderirim ne olacak ama bulamadim aynısını kabul edersen elimdekini yollayayım
Olur vallaha yeter ki ondan olsun elindekine bile kabulüm 😊😊
Geç saatte içilirse uyku kaçabilir 💁♀️
Her saat her dakika her an içebilirim.!
Asla şu an bile içiyorum 😂
Gece içilmez ya uyumuyor
Zevkin saati olmaz
Evet.