Bayramda yazlıkta olacağız. Sabahtan akşama kadar plajda takılmayı düşünüyorum. Plajda neler yenir, neler önerirsiniz?

Sabah 09 40 gibi kahvaltımı yapıp, 1 saat tv izleyip, daha sonra da 1 saat yürüyüşten sonra Spor salonunda ağırlık çalıştıktan sonra hemen bir balık restaurantın da öğünümü yer, (hele o çupra nasıl tatlı geliyordu bana anlatamam...) Sonrasında soluğu plajda alırdım. Plaj da da su haricinde hiç bir şey yiyip, içemem.! Çok açlık hissedersem de köfte veya tavuk porsiyonu söylerim..
Cevap
14Cevap
Meuve yenir genelde 🙄
Karpuz ve sandviç, çay ve kuruyemislere arada kahve de katılabilir, börek te.. Mangal yapılmasın, ağaçlar yanmasın😃
Karpuz peynir en güzeli hafifler gıdalar tüketmeni tavsiye ederim yanında taşıyabileceğin gıdalar için termusta şart.
Ben giderken piknik tüp tava götürüyorum heryerde Bim 101 var hazır börek alıyorum çayla mis gibi gidiyor karpuzda güzel oluyo
Pek bir şey yemem ama atıştırmak için simit iyi gidiyor tazeyse hele çok severim
Karpuz peynir. Müq eger alkol varsa bira. Fıstık yoksa sandviç
Hamburger
Patates kızartması
Pizza
Hafif şeyler yenilir soğuk bira içilir atıştırmalık olur
Aşırı sıcak olduğu icin daha çok soğuk bir içecekle balık yerim. Sıcaktan bir şey yenmiyor ki.
dondurma simit mısır karpuz içecek olarak linonata
Kendine seven birisin
Patates kızartması soğuk bira
Dondurma ve soğuk meyveler...
Karpuz peynir🍉🧀
Karpuz, kiraz, kavun gibi yaz meyveleri
Meyve iyi gider
Dondurma
Soğuk bi bira ve balık süper
Ekmek su yenir bacım
bira midye
Kumpir