Biri yemeğimden bir lokma bile alsa sanki asla doyamayacakmışım gibi geliyor bana.😂 Sevgilim de olsa kimse ellemesin istiyorum yemeğime. Sizin yemeğinizi paylaşmak hoşunuza gider mi?
Sevgilim de olsa yemeğimi paylaşmak hoşuma gitmiyor. Siz yemeğinizi paylaşmaktan hoşlanır mısınız?
Bende istemezdim. Biraz titizim. Kimseyle aynı kaşık çataldan, Tabaktan vs. yiyemiyorum. Ailem olsa bile. Huy meselesi, atamıyorum bu huyumu üzerimden ne yapabilirimki...😁
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Valla yemekten yemeğe değişiyor. Aşure aşığıyım ama sevdiğim kişi ile paylaşırım (1kasik) 😂😂🤷♀️
Aşure 😍
Elimde olsa yerime bile sevdiceğim yesin isterdim.😊 paylaşımcı biriyim önce kendimi düşünmem hicbir zaman.
Tabiki paylaşırım benim çok hoşuma gider böyle şeyler o farklı birşey yiyorsa mesela bana tatdırmasını çok isterim
E sen bildiğin Şahika koçarslanlısın ahaha, ben genelde doymayacak gibi iştahlı olur yemeği bitiremeyip karşıdakine yediririm
Çok açsam paylaşmayı sevmem😄 herkes kendi tabağını bitirsin
Hayatımı paylaşmış oluyorum onunla bir yemeğimimi paylaşmıycam 😄
Aynen ya ne paylaşç * kendi doymama bakarım milleti düşünürsek biz hiç doymayız😂😂😂😂😂
Valla ben paylaşırım hatta bardağını falan da kullanırım, iğrenmem yokturr
Bekarken bende de vardı o evlendikten sonra geçti ağzındaki lokmayı bile yerim ouyy yine aşkım depreşti uyandırıp sevesim geldi 😂
Bende istemezdim. Biraz titizim. Kimseyle aynı kaşık çataldan, Tabaktan vs. yiyemiyorum. Ailem olsa bile. Huy meselesi, atamıyorum bu huyumu üzerimden ne yapabilirimki...😁
asla sevmem yemeğime el uzatılmasını erkek arkadaşım ve annem hariç kimse tabağıma yan gözle bakmasın 😂
Aç değilim diyip direk hepsini veririm aç kalmayı seviyorum hele onun içinse 😏
Ben paylaşmayı severim.
Bende böyleyim ya yemek kırmızı çizgim resmen😅
ben yemeğimi bitiremem o yüzden hep paylaşırım :D
Paylaşırım hatta genelde bitiremem ona veririm.
Friends dizisindeki Joey :D
I ıh sevmem benim olan benimdir
Evet paylaşırım ne olacak sanki
Karım olursa paylasirim
Paylaşırdım
Evett
Paylaşırım
Yesin napim ki
Yok ki sevgilim
Nefret ediyorum gerçekten
dokunmadan evvel paylaşırım
Paylaşırım