Yani şöyle bir durum var ben paylaşmayı seven biriyim.. Fakat karşımdaki insanın önünde varsa ve benim yemeğime dadanıyorsa o zaman avcunu yalar 😄 Tersim pistir bu konuda.. İhtiyacı olan biri varsa seve seve paylaşırım bu bambaşka bir olay.. Hatta kendi yemeğime dokunmadan bir başkasına verdiğim olmuştur.. Keyifli günler..
Yediğim yemeği paylaşmaktan ziyade o kişiye de ısmarlamayı tercih ederim. Kendi tabağım bana kalsın ona yenisini ısmarlarım şimdi benim tabaktan yemek yese ayıp olur dimi 😄 Paylaşmayı bilirim ama yediğim yemeği vermek yerine yemeği beğenen olursa ona da yenisini söylemeyi tercih ederim yeter ki önümdeki tabağa dokunmasınlar. Bazen böyle yapıyor arkadaşlar milletin tabağına musallat oluyorlar bence yanlış ben kimsenin tabağından yemek yemem yiyecek olduğumda kendime ayrı tabakta yemek alırım daha güzel olur.
Fotoğrafını paylaşmam. Fakat özellikle sevdiğim bir yemeği başkası da yiyecek olsa kesinlikle paylaşırım. Ki sevdiğim yemekler, 'ısmarlanan' tipte yemekler değil :))
Onu zaten anladık ama bahane bulmak yerine insan gibi söyleseydin. Sen iyi hisset diye yaptığımı unutma neyse sende hatır falan yok belli ki. Bak artık işine..
Bunlar bahane değil konuşmak istememde ki sebepti senden açıklama bekledim onuda yapmadın. Belki hatalı davrandım özürdilerim dedim ama olmadı sese gelecek olursaakk benim burada herkes sesimin her halini duydu boşuna sesten mesajdan bahsetme okkey
Senden açıklama isteme nedenim de yaptıklarını unutmadığım içindi o yüzden direk silip atmadım ama sen onu da başa kakan birisisin. O yüzden bu saattten sonra ne bir açıklama ne başka bir şey beklemiyorum
Değer bilmeyen kendi değeriyle kalır sarmalı şu an sana yaptığım bu. Sen kalkıp muhabbeti kesmeseydin sorunu özelde çözseydik zaten başına kakılmazdı ama sen bunu anlıcak biri değilsin. Sen istediğin zaman konuşup istediğin zaman konuşmucağın biri değilim ben. Şimdi kime o şekilde konuştuğun umrumda değil bidaha rahatsız etme.