Yeme & İçme En sevmediğiniz tat hangisi? GameManager Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ekşi nedir abi, nasıl birşeydir?İnsanlar neden ekşi şeyleri yer, içer.Ekşi neden var mk En sevmediğiniz tat hangisi? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
birbukre Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Her tadi severim yoğun olmaması şartı ile. Ekşi de severim tatlı da. 1 1 Yorumla GameManager +1 yıl Normal font ile yazınca da okuyabiliyorum teşekkürler Yorumla
DoğukanRedline Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Eksi mükemmeldir ya böyle mesela eksi erik ekşi vişne bayılırim 🍀 1 4 Yorumla GameManager +1 yıl Arkadaş nasıl bir zevktir bu Yorumla DoğukanRedline +1 yıl Ufff ulan gidem de dolapta soğuk ekşi vişne yiyen mayhoş mayhoş hele ekşi tursu tutma beni gidiyom Yorumla GameManager +1 yıl Gelme buraya bir daha Yorumla DoğukanRedline +1 yıl Üzdü Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl hahahshshs sorunun açıklamasında hayatı sorgulamışsın 1 1 Yorumla GameManager +1 yıl Beynim ekşinin varlığını kabullenemiyor. Yorumla
SonÇomarBükücünüz Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Tatlı nadiren yerim. En sevdiğim tat ekşi ve baharatlı yiyecekler🥰 2 0 Yorumla
Mahinuurr Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Haklı isyan 1 1 Yorumla GameManager +1 yıl Yaşasın! Beni anlayan hatunlar 🤩 Yorumla
seerenayyy Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 54% +1 yıl Ekşi jelibon severim 1 1 Yorumla GameManager +1 yıl Eferim Yorumla
hhapşuu Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl acı 🤢 1 1 Yorumla GameManager +1 yıl Çıkartması çok zor haklısın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Her tadi severim yoğun olmaması şartı ile.
Ekşi de severim tatlı da.
Normal font ile yazınca da okuyabiliyorum teşekkürler
Eksi mükemmeldir ya böyle mesela eksi erik ekşi vişne bayılırim 🍀
Arkadaş nasıl bir zevktir bu
Ufff ulan gidem de dolapta soğuk ekşi vişne yiyen mayhoş mayhoş hele ekşi tursu tutma beni gidiyom
Gelme buraya bir daha
Üzdü
hahahshshs sorunun açıklamasında hayatı sorgulamışsın
Beynim ekşinin varlığını kabullenemiyor.
Tatlı nadiren yerim. En sevdiğim tat ekşi ve baharatlı yiyecekler🥰
hepsini severim eser miktarda da olsa
Haklı isyan
Yaşasın! Beni anlayan hatunlar 🤩
Ekşi jelibon severim
Eferim
acı 🤢
Çıkartması çok zor haklısın
Tuzlu sevmem
acı.
Tatlı