Kilodan korkmayıp gece yemek yiyenler buraya 🙌 Gece yemek yemeyince gözüme uykular girmiyor. İçimden biri beni yemek yemeye zorluyor. Sizde durumlar nasıl? Gece yemek yeme isteği neden olur?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ara öğün yemek yenmedigi zaman sadece ana yemek ile geçirilmiş bir günün akşamı mide isyanı başlar ve kendini buzdolabının önünde seyre dalmışken bulursun. Bunun önüne geçmenin tek formülü gün boyu ara öğünleri ihmal etmemektir. Sık sık az az yemek en sağlıklısı

Mesela ben ac değilim ama canım sıkılıyor tost yapıyorum nxjdjx kilo falan umurumda da değil açıkçası 🤷♀️ kilo bu alınır verilir.
Cevap
6Cevap
Şu an canım acayip şekilde cips çekiyor gadası. Petrole gidip almak için dakika sayıyorum.
😂😂
Bu soruya şu an indomie yerken denk gelmek peki😅 çünkü yaşasın yemek yemek 🤷🏻♀️😅
Akşam yemeğini erken yediğimizde açlık hissi oluyor illaki ben sadece meyve ile gecistitirim ya da bir içecekle
Sıkıntıdan. Valla böyle olunca gir şeyma subaşının instasına ya da ne biliyim işte fiziği güzel birinin doyarsın.
akşam erken yediğim için gece geç saatlere kadar uyumuyorum o yüzden yeme isteğim oluyor ama bi tatlıyla falan geçiştiriyorum
İnsülin direnci ne bı baktır ya da Homa-ir olarak baktır
Gece yemek yemek keyifli oluyo genelde benim canım çikolata çeker
Ben akşam yemeğini genelde az yiyorum bu yüzden her gece yerim.
Ulan millet kilo almaktan korkuyor ben vermekten. Ne hızlı metobolizma arkadaş.
O istek benden hiç gitmiyor. Allah'tan kilo almıyorum.
gece her sey daha lezzetli olsun diye yemek perileri büyü yapıyor
Gece 12 de bile yemek yiyip yatayım illa en gec sabaha karşı 5 de karnımın gurultusuna uyanıyorum hic üşenmem 1 ekmek tost yapar yerim yatarım sabah uyandığımda yine acım yine acım 😂😂
Bende yemek yeme isteği hiç yok. Keşke gelse de gece gelse.
bende de çok oluyo ama kilo almıyorum neyse ki :D
Erkenden akşam yemeği yendiği için
Geceler uzun ayol acıkıyoruz
Duygusal açlık çekiyorsam yerim.
Bende de oluyor
Can sıkıntısı
sıkıntıdan bence
Bence can sıkıntısı
Yesemde alamıyom
Acıktığın icin
Boşluktan
Sıkıntıdan