Yeme & İçme İlk kaç yaşında sigara içtiniz ve neden? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor neden içtiniz ya da nedensiz mi? Güncellemeler+1 yıl güncellenior İlk kaç yaşında sigara içtiniz ve neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl yaklaşık 11 sene içtim 23 yaşındayım ömrümün yarisini sigara içmekle geçirmişim efkârlıydık içerdik ya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl bnde 12 yaşta içtim Yorumla
zhrçkc Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl 17Milletin dumanını soluyordum kendi elimle zehirleneyim dedim skls 0 8 Yorumla Soran +1 yıl senin nickini hatırlıyorum jdbdkshdh Yorumla zhrçkc +1 yıl Aman tanrım pöpüler mi oluyorum kskkssk nerde gördün gzili soruna falan cevap mı yazdım Yorumla Soran +1 yıl eskiden senin soruna görüs yazmıştım konu biraz uzamıştı falan Yorumla zhrçkc +1 yıl Ben hatırlamıyorum bir sürü soru paylaştım. Umarım iyi bir konuşma olmuştur ksksksl Yorumla Soran +1 yıl soru "kaybetmekten korkar mısınız" gibi bişeydi Yorumla zhrçkc +1 yıl Oha bu ne fil hafızasımı ben böyle bir soru paylaştığımı bile hatırlamıyorum ksksls Yorumla Soran +1 yıl işsizim😎 Yorumla zhrçkc +1 yıl Kslsls Yorumla
ÇevikYiğit Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Hala sigara kullanmadım ve kullanmayı da düşünmüyorum 0 0 Yorumla
adaceylin_17 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 39% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 382 cevap paylaştı. 16 17 arkadasim denemek ister misin dedi oyle basladim 0 0 Yorumla
Yogurdumeksimediki Takip Et Xper 2 Yaş: 44 +1 yıl 16 yasinda ictim. Heveslendim ve ayni sekilde devam ediyor. Birakmayi dusunmuyorum. 0 9 Yorumla Soran +1 yıl canın sıkılınca içiyorsun ne guzel kqgdjdbdnd Yorumla Yogurdumeksimediki +1 yıl Keyf veriyor:) Yorumla Yogurdumeksimediki +1 yıl Sen nezaman ictin peki? Yorumla Soran +1 yıl on iki Yorumla Yogurdumeksimediki +1 yıl Cok erkenmis hala iciyormusun? Yorumla Soran +1 yıl evet 108 yıldır içiyorum Yorumla Yogurdumeksimediki +1 yıl 108? Yorumla Soran +1 yıl 121 yaşındayım görmedin mi? Yorumla Yogurdumeksimediki +1 yıl evet gordum artik tabutuna civi olarak kullanma zamanin gelmis:) Yorumla
Mustafa_Akay Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Lisede başladım deneyerek sonra bırakmıştım askerde tekrar başladım 0 0 Yorumla
bilinmeyen_derin21 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl sigara içmedim ama içki içtim 17 yaşımda 0 0 Yorumla
Arazzaras Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl 12 yaşımda içki 16 yaşımda sigara içtim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl tam tersi olması gerekmiyor muydu? Yorumla Arazzaras +1 yıl Yok hayır ayrıca neye göre kime göre Yorumla
tıpdoktoru123 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Hiç içmedim çünkü sağlığa zararlı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl sağlık düşünmeyenlere sordum Yorumla
KurtHanı Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 71% +1 yıl meraktan 0 6 Yorumla Soran +1 yıl yaşı soruyorum Yorumla KurtHanı +1 yıl 15 de başladım 16 ya kadar içime çekmiyodum Yorumla Soran +1 yıl tütün boğaza kaçıyo başta alışmak zor tabi Yorumla KurtHanı +1 yıl ne alaka kasdkjasdasdd Yorumla Soran +1 yıl öyle öksürtüyo? Yorumla KurtHanı +1 yıl ya orası öylede ilk içtiğin zamanlar içine çektiğinide anlamıyon ki değişik canın mesela o kadar istemiyo olursa içiyon ama içine çektikten sonra mecbur istiyo canın Yorumla
Fromhell32 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl 12, meraktan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl başladın mı tek bi tanelik mi içtin? Yorumla Fromhell32 +1 yıl O gün bugündür içiyorum ☺️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
yaklaşık 11 sene içtim 23 yaşındayım ömrümün yarisini sigara içmekle geçirmişim efkârlıydık içerdik ya
bnde 12 yaşta içtim
17
Milletin dumanını soluyordum kendi elimle zehirleneyim dedim skls
senin nickini hatırlıyorum jdbdkshdh
Aman tanrım pöpüler mi oluyorum kskkssk nerde gördün gzili soruna falan cevap mı yazdım
eskiden senin soruna görüs yazmıştım konu biraz uzamıştı falan
Ben hatırlamıyorum bir sürü soru paylaştım. Umarım iyi bir konuşma olmuştur ksksksl
soru "kaybetmekten korkar mısınız" gibi bişeydi
Oha bu ne fil hafızasımı ben böyle bir soru paylaştığımı bile hatırlamıyorum ksksls
işsizim😎
Kslsls
Hala sigara kullanmadım ve kullanmayı da düşünmüyorum
16 17 arkadasim denemek ister misin dedi oyle basladim
16 yasinda ictim. Heveslendim ve ayni sekilde devam ediyor. Birakmayi dusunmuyorum.
canın sıkılınca içiyorsun ne guzel kqgdjdbdnd
Keyf veriyor:)
Sen nezaman ictin peki?
on iki
Cok erkenmis hala iciyormusun?
evet 108 yıldır içiyorum
108?
121 yaşındayım görmedin mi?
evet gordum artik tabutuna civi olarak kullanma zamanin gelmis:)
Lisede başladım deneyerek sonra bırakmıştım askerde tekrar başladım
sigara içmedim ama içki içtim 17 yaşımda
12 yaşımda içki 16 yaşımda sigara içtim
tam tersi olması gerekmiyor muydu?
Yok hayır ayrıca neye göre kime göre
Hiç içmedim çünkü sağlığa zararlı
sağlık düşünmeyenlere sordum
meraktan
yaşı soruyorum
15 de başladım 16 ya kadar içime çekmiyodum
tütün boğaza kaçıyo başta alışmak zor tabi
ne alaka kasdkjasdasdd
öyle öksürtüyo?
ya orası öylede ilk içtiğin zamanlar içine çektiğinide anlamıyon ki değişik canın mesela o kadar istemiyo olursa içiyon ama içine çektikten sonra mecbur istiyo canın
Hiç içmedim
hiç içmedim
Hiç içmedim hala da içmem
12, meraktan
başladın mı tek bi tanelik mi içtin?
O gün bugündür içiyorum ☺️
İçmedim