Yeme & İçme İlk sigara icmeniz kaç yaş oldu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İlk sigara içtiğiniz kaç yasindaydiniz ben 13 yaşındaydım Güncellemeler+1 yıl Halada devam ediyorum İlk sigara icmeniz kaç yaş oldu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
NicolaTESLAAA Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl 11 12 falandım herhalde ilk sigaramda bahardı 3 gün öksürmüştüm 😂 0 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. 22 yaşımda filan içtim sanırım da içmiyorum şu an bırakalı çok oldu 0 0 Yorumla
skiPskiPaW Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl 14 yaşında sadece denemek için içmiştim daha da içmedim içmem de.. 0 13 Yorumla Caniyanikyhjxrk +1 yıl Aferinnn Yorumla skiPskiPaW +1 yıl Sana aferin Yorumla Caniyanikyhjxrk +1 yıl İyi misin Yorumla skiPskiPaW +1 yıl İyiyim teşekkür ederim sen nasılsın canımın içi? Yorumla Caniyanikyhjxrk +1 yıl Ohaaaa lan gün içinde agalarım söylediğim lafı söyledin bana ama bunu nerden biliyorsun 🤔🤔Kötüyüm Valla ablacım ya sıkıldım artık Yorumla skiPskiPaW +1 yıl Ben bilirim 😉 canımıiçi 😉😉hahzhahahah ayy kıyamam niee kötüsün eve gidince aglicam 😔😭😭 Yorumla Caniyanikyhjxrk +1 yıl Aahahahhahaha adamsın abla ne bilim ya iy değilim sanki sen nie iyisin Yorumla Caniyanikyhjxrk +1 yıl Do you have instgram Yorumla skiPskiPaW +1 yıl Nope. 👎🏿 Yorumla Caniyanikyhjxrk +1 yıl Why I m very handsome Yorumla skiPskiPaW +1 yıl Beni ilgilendirmiyor beyefendi beni ilgilendirmiyor! Yorumla Caniyanikyhjxrk +1 yıl Hanımefendi ama şey ilgilendirsin işte Yorumla Caniyanikyhjxrk +1 yıl Neden kalbimi kırıyorsun Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. 18dim galiba lise bittikten sonra baslamistim 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. içmedim 0 0 Yorumla
selinnnisteya Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 77% +1 yıl Hic icmedim ya 0 1 Yorumla histanbull +1 yıl 15555 Yorumla
geçmişiolmayanadam Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 461 cevap paylaştı. Hiç içmedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
11 12 falandım herhalde ilk sigaramda bahardı 3 gün öksürmüştüm 😂
22 yaşımda filan içtim sanırım da içmiyorum şu an bırakalı çok oldu
14 yaşında sadece denemek için içmiştim daha da içmedim içmem de..
Aferinnn
Sana aferin
İyi misin
İyiyim teşekkür ederim sen nasılsın canımın içi?
Ohaaaa lan gün içinde agalarım söylediğim lafı söyledin bana ama bunu nerden biliyorsun 🤔🤔Kötüyüm Valla ablacım ya sıkıldım artık
Ben bilirim 😉 canımıiçi 😉😉hahzhahahah ayy kıyamam niee kötüsün eve gidince aglicam 😔😭😭
Aahahahhahaha adamsın abla ne bilim ya iy değilim sanki sen nie iyisin
Do you have instgram
Nope. 👎🏿
Why I m very handsome
Beni ilgilendirmiyor beyefendi beni ilgilendirmiyor!
Hanımefendi ama şey ilgilendirsin işte
Neden kalbimi kırıyorsun
18dim galiba lise bittikten sonra baslamistim
10-12 felandır
O sırada 8 yaşında tiner çeken ben
Bu yaşımda dbxby
İçmedim hiç sa... K değilim
17 18 ama bida içmedim
içmedim
Hic icmedim ya
15555
11 yaşında idim