Sevgilim kahve gurmesidir. Bırakın 3ü1 aradayı granül kahve bile içmez. Filtre kahve demler değişik yöntemlerle. Ama ben üşenip 3ü1 arada içiyorum. Sizce zevksiz miyim?
3ü1 arada kahve içiyorum diye sevgilim bana zevksiz diyor, haklı mı?
Sen geçen sevgilim yemekleriniz çok pahalı diyor diyen kız değil misin? Sevgilinden baya rahatsızsın anlaşılan. Senin zevklerine bu kadar saygısızca yaklaşması enteresan. Herkes bir konuda çok bileğini olabilir ama karşındakini eleştiremezsin. Git biraz yontulmuşunu bul bence.
zevkler ve renkler tartışılmaz ama sevgilin gibi gerçek kahve içen insanlar (mesela ben) 3 ü bir arada içmeyi zevksizlik kabul edebilir. o seninle yakın olduğu için söylemiş yoksa isteyen istediğini içer. ayrıca filtre kahveyle kıyaslanınca 3 ü 1 arada sağlığa çok daha zararlı. hatta filtre kahve sağlığa yararlıdır.
Yani damak zevki ama o paketlerde kahve bile yok 🙄 şeker ve kremamsı bir şeyler sadece. Kahve konusunda damak zevki iyi olan onlardan zevk almak haklı olarak
Sevgilinin kahveyi öğrendiği den daha önce kahvenin en güzel yapildigi ülkelerde kahve ictim bende cok severim demlenmiş kahveyi, bazen insan usendigi icin üçü birarada icer... bu kişisel tercihtir... hayatinda sadece Türk kahvesi bilen insanlarin akil vermesi gibi bir sey bu... kime ne?
Boş konuşmuş. Üşengeç dese tamam ama zevksiz demek peh saçmalık. Ben de filtre kahve severim, granül falan içmem ama üşengeçlikten bazen granül içerim. 3ü1 arada içmem çünkü süt tozu ve şeker çok fena yağ yapar.
Buda senin zevkin. Herkes aynı şeyi sevmek, beğenmek ya da yapmak zorunda değil. Hepimizin aynı olduğunu , aynı şeyleri sevdiğini düşünsene çok sıkıcı ve renksiz olurdu hayat..
kendine göre haklıdır. şöyle ki bir erkek sevmiyorsa ve sevgilisi seviyorsa ona zevksiz der. bu normal sen ona aldırma ama önemli konularda dinlemeyi de unutma
filtre kahvede kahveyse artık, farklı ve havalı görünmek için içilmiyorsa bu kahve ben bişi bilmiyorum bu akdar rezil bi kahve olurmu ya, demleme kahvemi olur çay o çayy :D
Benim de ağız tadıma uymuyor, ben de granül kahveden nefret ederim. Ama bunu bir kültür meselesi haline getirmem, insanlar kahveyi önemsemek zorunda değil.
Zevksiz olan senin sevgilin o demekki çok cahil ve kültürlü değil eğer öyle olmasaydı sana karşı kahve içtin diye zevksiz demezdi. Allah yardımcınız olsun
Takılmasın o zaman senle, ben de fakirlikten olsa gerek filtre kahve bilmem ne kahve icmem yumusak kahveler severim , 3u bir arada da iciyorum cunku sagliksiz ve cok lezzetli
Kendisi filtre içince ufku mu genişliyormuş?😏 Hiç biri bir közde yapılan Türk Kahvesinin yerine geçebilir mi? Hele de yanında lokum ya da çikolata varsa...😌
Tamam o kahvelerle arada fark var (hafif bir gurmelik var bende de jxndjdj) ama hizlica hazirlamak daha kolay geliyor bana da, tabi 2si 1 fav benim..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aslında sevgilin biraz haklı. 3ü1 arada hem çok sağlıksız hemde tadı çamur gibi. Ama yine de senin kararın. Bende çok üşengecim. Bu yüzden ya türk kahvesi içiyorum ya da kapsül kahve makinasını kullanıyorum.