@bynarcos beyefendi Kahveye süt ve süt tozu döküldüğünü görünce midem bulanıyor diye bir şeyler anlatıyor da burdan bir mesaj mı almalıyım anlamadım sjdkd

@bynarcos beyefendi Kahveye süt ve süt tozu döküldüğünü görünce midem bulanıyor diye bir şeyler anlatıyor da burdan bir mesaj mı almalıyım anlamadım sjdkd

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence ona aşko kuşkoluğun tüm arka bahçesini gezdirebilirsin güveniyorum sana 😂😂
Her şeyi öğrendi artık nerdeyse maşallası shdjd
Hadi bakalım, süt tozlu sütlü kahve içeceği günleri bekliyoruz takipteyiz 😂😂😂
Yok kıyamam o zift gibi içsin
küsmez
Yine gitmiş aşkosal almış çıldırıp cinnete bağlayıp ortak kınama yayınlıyoruz kdkdks @FigmudSreud
Utanmadım bi de yumuşak içim dedim ahsjsjd
Aşko bizim kahve kültürümüze erişemez bunlar, hiç kahvede karamel olur mu? Karamel dediğin çiğköftede olur
Karamel çiğköftede olur biliyorum o yüzden bunda karamele yer vermedim 🙄
Küserse bize söyle biz onun hakkından geliriz 😂 afiyet olsun rabbim ağzınızın tadını bozmasin inşallah 🙏🧿🥰
Teşekkür ederizzz💞
@AliceMixfield 🙋🥰❤️
Afiyet olsun 😅 aman dikkatli bak enişteye ağzından aşko cümlesi çıka bilir 😬 sonuçta sana yapa gibisinden mesajlar veriyor 😜
Aşkosuna da aşko demiyecekse bu adamın niye aşkosu var diye bir sorgularım ahshsh
Yapma olacaktı*😅
Arkandayım sorgula full destek 😅
Aaa buluşmuşlar 😄🌸
Ona da içir seni seviyorsa küsmez
Soru sormadan buluşunca buluşmuş sayılmıyormuşuz o yüzden bu first date yerine geçiyor ahsjs
Çok iyi olmuş valla tatlış bir çift olmuşsunuz 😌
Teşekkür ediyoruuz
Zevkler ve renkler tartışılmaz... narcos gözünü kapatsın 😂
Az daha banada buluşacak diye ödüm koptu
Bi yudum içç🥹
Aşko olurum diye ödüm kopuyor
Sen zaten benim aşkom olarak tüm aşkoluk kotanı doldurdun daha ötesi olamaz
Küserse manipülasyon yaparız
Nasıııll
Adamı yoldan çıkarma olumsjsjs
Bişiy olmaaaasss
O küser sağı solu belli olmaz
Küseebileeemez
Afiyet olsun ahaha😄
Teşekkürlerr
Milletin masallahı var daha önce burdan başkalarıyla sevgiliyken her yorumunu ona göre yaparken bunları okuyupta nasıl sonra aynı kişiyle sevgili olabiliyorsunuz bu kadar midesiz olmayın. Kahve bunun yanında hiç bir şey. Afiyet olsun.
Teşko
Teşko
Afiyet oyşun
Afiyet olsun bakalım
Yahudi destekçisi bir kahve içmen daha mide bulandırıcı
millete yorum yaparken alacagin yorumları da düsünmek zorundasin
Aşkosal hangi lisana dile aşt
Küsmez