Yeme & İçme Misafirlikte mecbur kalsanız bile yemeyeceğiniz yemek nedir? BlueCupcake Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 53 Yapay Zekaya Sor Işkembe veya mumbar tipi yemekler gelirse direk topuklarım o sofradan.🙄😒 Misafirlikte mecbur kalsanız bile yemeyeceğiniz yemek nedir? Cevapla İş Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Patlıcan...İçinde patlıcan hiçbir yemeği yemem, oysa ki herkes bayılıyor patlıcan a🙂 Bir ben sevemedim... 2 0 Yorumla
LoVeToCrY Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aynen bende işkembe pırasa fasülye bamya barbunya ıspanak nohut kara şimsek şimdilik aklıma bunlar geldi 2 0 Yorumla
hellohawagi Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 76% +1 yıl Iskembe mumbar ciğer bi de bakla olursa hatır için dahi yiyemem 2 0 Yorumla
Lapadulaa Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yoğurt çorbası mı ne öyle bir şey vardı ağzıma sürmem 2 0 Yorumla
betterböcek Takip Et Master Yaş: 35 , eic 64% +1 yıl İşkembe çorbası mumbar olsa Allah derim 😂 Yemeyeceğim yemek yoktur suşi yiyemem sadece 1 0 Yorumla
gggamzeee Takip Et Master Yaş: 32 , eic 41% +1 yıl Aslında taştan yumuşak her yemeği yiyorum ama şırdan karın tarzi yemekleri yememek için tokum derim o kişiyi de kırmadan ya da sofrada başka şeyler varsa onları yerim 0 0 Yorumla
icouldbetheperfect Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Sakatat yiyemem saçma sapan yemeklerse türk mutfağının dışından haşere maşere garip deniz mahsulleriyse de olmaz normal bi çorba versin yeter 0 0 Yorumla
sedefcnn Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 91% +1 yıl Sakatat yemedim yemem mecbur kalmam mutlaka yiyebilecegim başka şeylerde vardır. En fazla sakatat sevmiyorum yiyemem derim. 0 0 Yorumla
Skn09 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Güzel bi söz vardı"Misafir Umduğunu Değil Bulduğunu Yer" söz buydu galiba 1 0 Yorumla
marjinalgirl2367 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Etli ve yoğurtlu yemekleri sevmiyorum. Misafirlikte de yemem yani 0 0 Yorumla
CherryWіne Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Türk mutfağının dışına çıkılırsa yiyemem sanırım onun dışında yemek seçmiyorum öyle 0 0 Yorumla
Eqzxx20 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 40% +1 yıl Kokoreç ve böyle şeye benzeyen yiyecek şırdan sanırım ismi 0 0 Yorumla
Erzincan24-24 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 85% +1 yıl BalıkIskembe/mumbar/kokorecMantarli herhangi bir yemekAcılı herhangi bir yemek 0 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sakatat tarzı kibarca mideme dokunuyor der redderim kırmadan 😉 0 0 Yorumla
ibooo1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bakla🤢 3 3 Yorumla BlueCupcake +1 yıl O zaman sana bakla ısmarlayacam 😂 Yorumla ibooo1 +1 yıl Oldu mu ama şimdi😂😂 Yorumla BlueCupcake +1 yıl Ahshd😂😂 oldu oldu Yorumla
mvipapatya Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl İçinde nohut, domates, fasulye, et yağı olan birde şırdan vb. Şeyler açlıktan ölsem yine yiyemem 1 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 1 ay Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Yerim ne varsaaaaaa 😃 0 0 Yorumla
Verda_Şah Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Ciğer, mumbar gibi şeyleri hayatta yemem 2 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 586 cevap paylaştı. İşkence çorbası asla 😂 işkenbe asıl ismi galıba 1 1 Yorumla Sunrise_sunset_ +1 yıl Yine klavye hatası işkembe bana işkence mumbarda bana işkence bakamm bile Yorumla
Baharoviç Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 67% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 330 cevap paylaştı. Balık asla yiyemem kuru ekmeği tercih ederim 0 0 Yorumla
TengriciTürkKızı Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 54% +1 yıl Onlar yenecek şeyler değil zaten bock çukuru 0 0 Yorumla
naturellkiz Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 58% +1 yıl İskembe severimde Dana ciğer aslaa yiyememm 0 0 Yorumla
Red_Lady Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Açıklamaya ek olarak şırdan ve midye dolma 0 0 Yorumla
sağduyulu1691 Takip Et Guru Yaş: 58 , eic 65% +1 yıl Mumbar, kokareç, çiğ köfte, kısır... 0 0 Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Ciğer kavurma açık ve netim kusarım 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. İşkembeyi hiç sevmem. 0 0 Yorumla
laviniainival Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 80% +1 yıl Annem ve terliği ortamda değilse, et 0 0 Yorumla
nolights Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Kelle paça beyin falan hayatta yiyemem 🤮 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,4b cevap paylaştı. Şırdan 1 0 Yorumla
umutluolvegülümse Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 553 cevap paylaştı. Patlıcan hiç sevmem. 0 0 Yorumla
düşünmektükenmektir Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 458 cevap paylaştı. Hayvansallar. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Patlıcan...
İçinde patlıcan hiçbir yemeği yemem, oysa ki herkes bayılıyor patlıcan a🙂 Bir ben sevemedim...
Aynen bende işkembe pırasa fasülye bamya barbunya ıspanak nohut kara şimsek şimdilik aklıma bunlar geldi
Iskembe mumbar ciğer bi de bakla olursa hatır için dahi yiyemem
Yoğurt çorbası mı ne öyle bir şey vardı ağzıma sürmem
İşkembe çorbası mumbar olsa Allah derim 😂
Yemeyeceğim yemek yoktur suşi yiyemem sadece
Aslında taştan yumuşak her yemeği yiyorum ama şırdan karın tarzi yemekleri yememek için tokum derim o kişiyi de kırmadan ya da sofrada başka şeyler varsa onları yerim
Sakatat yiyemem saçma sapan yemeklerse türk mutfağının dışından haşere maşere garip deniz mahsulleriyse de olmaz normal bi çorba versin yeter
Sakatat yemedim yemem mecbur kalmam mutlaka yiyebilecegim başka şeylerde vardır. En fazla sakatat sevmiyorum yiyemem derim.
Güzel bi söz vardı
"Misafir Umduğunu Değil Bulduğunu Yer" söz buydu galiba
Etli ve yoğurtlu yemekleri sevmiyorum. Misafirlikte de yemem yani
Türk mutfağının dışına çıkılırsa yiyemem sanırım onun dışında yemek seçmiyorum öyle
Kokoreç ve böyle şeye benzeyen yiyecek şırdan sanırım ismi
Balık
Iskembe/mumbar/kokorec
Mantarli herhangi bir yemek
Acılı herhangi bir yemek
Sakatat tarzı kibarca mideme dokunuyor der redderim kırmadan 😉
Bakla🤢
O zaman sana bakla ısmarlayacam 😂
Oldu mu ama şimdi😂😂
Ahshd😂😂 oldu oldu
İçinde nohut, domates, fasulye, et yağı olan birde şırdan vb. Şeyler açlıktan ölsem yine yiyemem
Yerim ne varsaaaaaa 😃
Ciğer, mumbar gibi şeyleri hayatta yemem
Bamya ve işkembe çorbası
İşkence çorbası asla 😂 işkenbe asıl ismi galıba
Yine klavye hatası işkembe bana işkence mumbarda bana işkence bakamm bile
Sakatat ve kişnişli her yemek.
Balık asla yiyemem kuru ekmeği tercih ederim
Onlar yenecek şeyler değil zaten bock çukuru
İskembe severimde Dana ciğer aslaa yiyememm
Kızartma olursa yemem.
Açıklamaya ek olarak şırdan ve midye dolma
Mumbar, kokareç, çiğ köfte, kısır...