İlk buluşmada parası olmadığı için seni çay bahçesine götüren erkek terk edilmeyi hak eder mi? Sizce de kaçtı mı? Acıdım valla. Ne olursa olsun karşındaki ayı, öküz, odun, moron da parasız da olsa bence masada terk edilmeyi hakketmez. Baştan gitmeseymiş #bendeakrebim
İlk buluşmada çay bahçesine götüren erkek terk edilmeyi hak eder mi?
Terk etme değilde şahsen ben biraz soğurdum. tamam parası olmayabilir ama güzelce yalnız kalacağım bi yere onunla sadece sohbet edebileceğim ortama götürmek daha mantıklı olabilirdi. Bilmiyorum genede
Problem yok sadece çay ya da kahve de içilir onun haricinde çalışan sorumluluk sahibi insansa sorun olmaz ama her zaman bu durum yaşanması hoşuma gitmez
Tabi ki hak etmez. Maddi gücü ona yetiyor olabilir. Ayrıca neden hep böyle şeyleri çoğu kadın erkeklerden bekliyor? Bu çok saçma. Beğenmedin mi orayı? O zaman tut kolundan sen onu daha güzel bir yere götür ve sen ısmarla. Her şeyi karşı taraftan beklemeyin.
Hayır kız erkek fark etmiyor kimse hak etmez böyle bir şey. En azından kendini yanlış tanıtmıyor neyse o. Karşımdaki kişi olduğu gibi görünsün her şekilde severim ben.
Birazcik vicdani, insanlara karsi hosgorusu, saygisi olan insan masada birakip gitmez. Mekandan kalkip eve gittikten sonra isterse bir daha gorusmeyelim desin, problem yok. Ama masada birakip gitmek cok buyuk bir terbiyesizlik.
Vallahi ben geçen flört ettiğim kadını Nusrete götürmeyi planladım ama aramızda çıkan bir tartışma yüzünden kendiside nusrette iptal oldu, ben bizzat şahsiyetime yakıştırmam çay bahçesini