Yeme & İçme En sevdiğiniz meyve kiraz mı şeftali mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Kiraz mı şeftali mi😏 Güncellemeler+1 yıl Beyler ama hep şeftali dediniz. Kirazları ilgisiz bırakmayın En sevdiğiniz meyve kiraz mı şeftali mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SHEKAU Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yavrum, çılgın bakire, her şeftali yenmez. Hastalık olur, pis olur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sen bilirsin ama kiraz seven çok az çıktı ya Yorumla
ÇaktırmaBenimsin2121 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 57% +1 yıl İkisnide severim ayrı ayrı 😂🙈 Ama sana bağlı bişi bu 😂🙈 0 1 Yorumla ÇaktırmaBenimsin2121 +1 yıl Kiraz 🍒 severim zaten ♥️ Yorumla
BillGaste Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Çilek tabiki, ama sihirli annemdeki olan gacıdan bahsediyorum. dd 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Çocuk Yorumla BillGaste +1 yıl Büyüdü ya abla.. Yorumla Soran +1 yıl Sen mi büyüdün Yorumla
sedatkalender49 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kızlar bu sorudan niye dışlanmış acaba :) 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Biilmemm😉 Yorumla sedatkalender49 +1 yıl Bak seenn Yorumla
Pijamaterlij Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ulan jeton yeni düştü şeftali diyorum 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Yaa 😂 Yorumla Pijamaterlij +1 yıl Diyorum ki ulan belki başka meyve seviyorum neden ikisi Yorumla Soran +1 yıl Bu iki meyve çok önemli 😉 Yorumla Pijamaterlij +1 yıl Kirazın ne olduğunu anlamadım ama yalan olmasın jfJgzkgsh Yorumla Soran +1 yıl Meme yaa Yorumla Pijamaterlij +1 yıl Heee fkakgzgkz olsun cevabım aynı Yorumla Soran +1 yıl Neden kiraza değer vermiyorsunuz 😔 Yorumla Pijamaterlij +1 yıl O da güzel ama şeftali önce gelir Yorumla
Düşünürbiri Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl İkisini de severim fakat şeftali daha tatlı 0 0 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 521 cevap paylaştı. Cevabım net 1 0 Yorumla
efeeeebey1 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Sulu sulu seftali 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Sen işi biliyorsun Yorumla efeeeebey1 +1 yıl Sularını araya vermemek gerek Yorumla Soran +1 yıl Bencede yazık olur sonra Yorumla efeeeebey1 +1 yıl Gelsene senin sularının tadına bakiyimmmm Yorumla Soran +1 yıl Ama çok sulu belki sevmezsin Yorumla efeeeebey1 +1 yıl Cok susadım iyi gelir bence Yorumla
Erenkuvvet Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Erik 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Erik yok ama Yorumla
TipsizZüğürt Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Armut 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Sen küçük bir çocuksun bence sorumu anlamadın Yorumla TipsizZüğürt +1 yıl Olabilir kusura bakma teyze Yorumla Soran +1 yıl Ben senden küçüğüm Yorumla TipsizZüğürt +1 yıl Ama bi karar ver bacım Yorumla Soran +1 yıl Sen erkek değilsin fakesin Yorumla TipsizZüğürt +1 yıl Kimin fakesi Yorumla
BulgariaBoy Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Şeftali 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Kiraz sevmez misin Yorumla BulgariaBoy +1 yıl Sevmem Yorumla Soran +1 yıl Kiraz sevmeyen erkek mi olur Yorumla BulgariaBoy +1 yıl Oluyormuş demekin Yorumla Soran +1 yıl Kiraz derken neyi kastettiğimi anladın mı Yorumla BulgariaBoy +1 yıl Anladım anladım Yorumla
Emrekurtt06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl Sulu nektarin 0 1 Yorumla Emrekurtt06 +1 yıl Öncesinde de kiraz Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çabuk takb at bana hadi 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Trol musun Yorumla Soran +1 yıl Hayır değilim Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla
Kanks3453 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Karpuz kanks 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Karpuz yok kiraz var Yorumla Kanks3453 +1 yıl Ha sımdı anladım kanks Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Şeftali nasıl peki 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sulu şeftali olmalı Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 581 cevap paylaştı. Şeftali 0 0 Yorumla
cahit222 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl Kiraz 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Yaşasın kiraz sevende var Yorumla cahit222 +1 yıl Çok severim konuşalım istersen Yorumla cahit222 +1 yıl Bırakmadık ama konuşmaya gelen olmadı Yorumla Soran +1 yıl Yaa 😅 Yorumla cahit222 +1 yıl Beni yalnız bıraktın Yorumla Soran +1 yıl Sırf sana değil kimseyle özele gelmedim Yorumla cahit222 +1 yıl Ben ilk olayım Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Yavrum, çılgın bakire, her şeftali yenmez. Hastalık olur, pis olur
Sen bilirsin ama kiraz seven çok az çıktı ya
İkisnide severim ayrı ayrı 😂🙈
Ama sana bağlı bişi bu 😂🙈
Kiraz 🍒 severim zaten ♥️
Çilek tabiki, ama sihirli annemdeki olan gacıdan bahsediyorum. dd
Çocuk
Büyüdü ya abla..
Sen mi büyüdün
Kızlar bu sorudan niye dışlanmış acaba :)
Biilmemm😉
Bak seenn
Ulan jeton yeni düştü şeftali diyorum
Yaa 😂
Diyorum ki ulan belki başka meyve seviyorum neden ikisi
Bu iki meyve çok önemli 😉
Kirazın ne olduğunu anlamadım ama yalan olmasın jfJgzkgsh
Meme yaa
Heee fkakgzgkz olsun cevabım aynı
Neden kiraza değer vermiyorsunuz 😔
O da güzel ama şeftali önce gelir
Şeftali, pürüzsüz olanı...