Bana kısır yapımı daha pratik geliyor?
Patates salatası
Kısır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Selam🦋
Patates salatasının yapımı daha kolaydır ama ben malzeme sayısını ve yapım şekilini değiştirdiğimden biraz daha zorlaşıyor.
Kısır da zor bir seçenek değil sadece beklemeli olduğundan patates salatası dedim.
Bence ikisi de çok basit. Ama ben size kısırı daha çok sevdiğim için kısır tarifi vereyim. 2 bardak bulguru bir kaba al ve üzerine 2 bardak sıcak su ekleyip karıştırın, kapağını kapatıp yarım saat bekletin. Daha sonra ayrı bir kaba alın. İçine 1 yemek kaşığı biber, 1 yemek kaşığı domates salçası ekleyip salçalar kaybolana kadar karıştırın. Daha sonra içine damak tadınıza göre zeytinyağı, tuz, sumak, karabiber, pul biber ve nar ekşisi ekleyin. Daha sonra minik minik doğradığınız kıvırcık, dereotu, maydanoz ve yeşil soğanları ekleyin. Karıştırın ve hazırrr.. Çok kolayy.
Kısırın yapımı daha kolay bence. Yeşilliklerin doğranması biraz oyalayıcı olsa da malzemelerin bir araya getirilerek karıştırılması yağının tuzunun ekşisinin ayarlanması yeterli. Ama patates salatasının ayrıntıları daha fazla. En azından benim açımdan böyle.
Cevap
2Cevap
Kesinlikle kısır daha kolay geliyor bana.
kısırrr
Patates salatası
İkisi de çok kolay
Kısır yap😛
İkiside
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?