Geceyi dilediğim kişiyle geçirmeyince sabahları bir haylii gergin oluyorum. 🤬 gergin olunca yiyorum ^^ yerken yine soru soruyorum ve buradayım.. seeen bir oturuşta kaç tane burger yiyebilirsin? Rekorun kaç
ben tek bir meüyle hiçbir zaman doymuyorum. Kola içmezsem 3 menü alıyorum ama kola içiyorsam çoğunlukla 2 menü alıyorum. 1 hamburger bana tadımlık gibi geliyor. Doyan varsa gerçekten ayakta alkışlamak istiyorum o nasıl bir küçük mide diye :) neyse içimi fesat tutmucam geceyi kiminle geçirip geçirmediğine takılmayacm. He rekor diyeceksek patates olmadan 5 hamburger yemiştim.
Yorumlara bakıyorum :/ benim mi midem aşırı büyük yoksa bunların mı midesi aşırı küçük düşünüyorum. Ben hayatım boyunca dışarıda yediğim 1 taneden doymam :D 1 tantuni, 1 döneri, 1 iskender bunlar beni doyurmaz 2-2 yerim ben
Bı keresinde 4 tane büyük hamburger, 2 büyük boy fanta ve 2 büyük boy kızarmış patates yemiştim. Ölüyordum gece yatamadım 😂😂. Sonrasında da hamburgerden bıkmıştım ve 5 ay hamburger yiyememiştim kdjdjdnjd
Dün hamburger yemiştim ve iki tanesini anca yemiştim. Tabi sonradan midem alarm vermeye başlamıştı. O yüzden bir tane anca yiyebiliyorum, midemi fazla zorlamamak lazımmış.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
2 tane yeterlidir de. Çok zorlarsam 3 4 tane yiyebilirim daha fazlasını yiyemem