Her Hatay Usulü değil, Oncü Dönerin hatay usulü bu..
Ya da DONAS..

Mantı var ya, ondan bir ömür yesem yine isterim. Sarımsaklı yoğurt, salçalı tereyağı ve üzerine kırmızı biber derken o lezzet bende gerçekten bitmiyor. İnsan doymaz değil de, her gün aynı şey olsa bile sıkılmam herhalde. Kuru fasulye de öyle. Ama mantı daha özel geliyor bana. Her lokmada farklı bir tat alıyorum sanki. Abartıyor muyum? Biraz belki ama gerçekten çok seviyorum. Sıkılmadan yiyebileceğim nadir yemeklerden.
Cevap
5Cevap
Selâm abi,
Ben pilavdan bıkmam. Tavuk sulu pilavı çok seviyorum.
iskender tabi ki ey mütefekkir ey kapak fotoğrafına bir vahhabinin resmini koyup said nursiyi savunmak nasıl bir duygu :D
Vahhabi?
vahhabi ya ne sandın? suudi arabistanda kurtuldu o zehirli islami hareket örgütü fikirlerinden aç vikipediden hayatını oku
Sonuçta kurtulmuş ve şehit olmuş bir İslâm kahramanı..
müslümanlar tarafından öldürüldü ve şehit değil şehit olabilmesi için savaş meydanında ölmesi gerekir
Aynı düşünmüyorum kardeş
Şimdilik garnitürlü pilav ama sonra kocambeyin başının eti :D
Heh sen de baslarsın şimdi her yere kocam beyim demeye 😄😄
En büyük hayalimdi :D
Yeni gelin sunumları da gelir şimdi yandık biz 😄
Evim pembiş pembiş olucak alevli sunumlar hazırlicam misafirlerime :D
Yeni gelinler kapatılsın :))
Kapattırmamm :D
Tavuklu olan her sey. Makarna ve Lahmacun🤩
Tatli olarak da Pudding 🤤
Lahmacun her gün her öğün yesem bıkmam
Antalya'da güzel yapan var mı yoksa Urfa'dakilerden mi bahsediyorsun :))
Babamın urfali arkadaşının firni var burada orada yaptırıyoruz Urfa usulü yani😊
Ondan seviyorsun :)) yoksa güzel lezzet lahmacun ama öyle ömürlük gelmedi bana :))
Urfa lahmacunu yersem fikrim değişebilir...
Ya ben antalyada bir ilçede oturuyordum bir ara Urfa fırını yoktu lokantada yedim bir kaç kez (lahmacun krizi geciriyordum artık) yani Allah'ın nimeti ama çok kötüydü kalın ekmeğin üzerine tadı tuzu olmayan et soğan az bi Salça pul biber tuz koyup insanın önüne koyuyorlardi Urfa lahmacunu öyle mi Oysaki incecik aciyorlar bizim urfanin eti Biberi bol Acılı yok böyle bir lezzet ya 😁 canım çekti 😕
Benim de :))
Bıkmam dediğim çok fazla lezzet var😃
Neler onlar :)
Kuzu haşlama ve acem pilavı diyebilirim.
Lahmacun
Sufle olabilir
Hamburger
Bal yiyen baldan usanmış, o yüzden yok sanırım
İskender 🤭
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?