İndirimli giriş 30 TL
Restoran fiyatları biraz daha uygun olabilirmiş sanki.
10 lira çay mı olur arkadaş, çayın kilosu 30 lira zaten derler adama.

Selâm,
Böyle mekanlara gidince fiyatlara bakılmaz. Burası keyif yeridir. Burda çayı 1 TL yapsalar içerisi kıraathaneye döner. Bir alışveriş merkezinde bile çay 5 TL. Böyle lüks bir yerde, bütün İstanbul'u gördüğün yerde bu fiyat gayet makul bence. Zaten giden çay için değil manzara için gider. Avrupa'nin en büyük kulesi.
Fiyat ürün için pahalı olabilir ama bazı mekanlarda satın aldığın tek şey ürün olmaz. Ücret seçici geçirgen gibi bir görev götürür belli statüdeki insanları geçirir belli grup ve kalitedeki insanların aynı yerde bulunmasını sağlar ortamda ona göre olur hizmette ona göre olur. Ortamı kiralarsın yani. Bu yüzden bir kahveye 20 bırakın 50 lira verilir mi? Evet verilir ben veririm öbür türlü yol geçen hanı olur.
Mesela aydos ormanına gitmiştik araba 21tl mi neydi çok pahalı geliyor bazılarına ama 5 lira olsa aynı kaliteyi hayatta yakalayamassın yere çöp atan dağ ayısı da gelir, hizmette düzgün olmaz insan kalabalığından geçilmez.
Ama şurda bir sorun var sen devletsin insanları bu kadar sınıflandırmaman lazım. Bir dükkan sahibi ben belli statü üstündeki insanlara hizmet vericem diye bilir kimsede koyduğu fiyata karışamaz ama devlet bunu yapmamalı. Bedava da olmas ama cüzi bir miktarda olmalı.
Hür iradesiyle oraya kim gider ki manzara görecek olsam oraya mi giderim üstelik fiyatlara bak aklımı kaybetmem lazım bı çaya pogacaya 10 tl vermek için
Ya abi ne gözünü seveyim manzara izlemek iicn oraya mi gidilir ben sana en kral yerleri gösteririm beleşe bakarsın
Cevap
6Cevap
Bir fincan kahveye 20 lira verilmez çok abartli liste
Ben vermem ama gösteriş meraklısı yolunacak kazlar var onların potansiyeline gôre belirlemişlerdir fiyatları
Oraya kadar gidiyorsam veririm tabii neden vermeyeyeyim
Şanslıyım demek ki camı açmam yeterli görmek için, eve gelen misafirden giriş ücreti alma düşüncesi çık aklımdan 😂😅
Mantıklı 🙃
Sevgili ile gidilirse verilir de, bence sevgili ile Çamlıca’ya gidileceğine, Galata Kulesine gidilir ve yemek yenir daha iyi.
Yazan fiyatların hepsinin 2 ye bölünmesi lazım o zaman giderim.
10 Tl 250 gram kaçak çay alırım , 1 hafta içerim :d
çüüüş 1 çay 10 lira miii bide minnak minnak bardaklara koyuyolar vermem ki
Demlerim ailemle içerim ya
İşim olmaz kuleyle muleyle.
Çayın kilosu 30 liraysa çık çatıya iç
Normal fiyatlar millet aç aç
o kadar yükseğe çıkmışken veririm neden vermeyeyim
bu fiyatlara rağmen giden enayidir açık net
Dubai mi burası
Enayi derler adama..
Vermem mümkün değil
Vermem