Şimdi wp grubunda canım çeken pizzayı ketçabı mayonezi sıkıp yiyeseksin diyince kızlardan linç yedim de size de sorayım dedim? Halbuki ben damak tadı gelişmiş bir minik gurmeyim 🤪

Selam🌺
İtalyan arkadaşım var ve pizzaya ketçap sıktığım zaman öldürecekmiş gibi bakar.😂
Nasıl kebap yemenin bir adabı varsa onlara göre de pizza yemenin bir adabı vardır ketçap mayonez sıkılmaz.
İtalyanlar genelde ''Cafelontano'' ve ''Napoletana'' pizzası gibi az malzemeli ve ketçapsız mayonezsiz pizza tüketir.
Selam,
Tek kötü yani ağız çevresinin sos olması onun dışında coook severim ketcapli pizzayı. Pek mayonez sevmiyorum ama olur öyle de yerim 🙈
Gayette kullanılır zaten ben pizzayı lezzet olarak yavan bulurum tercihim değildir
Ama harika bir sürmene pidesine ketçap mayonez sıkılırsa hakikaten bak gülerim 😃
Kesinlikle sıkmam, sıktırmam, sıkanla da sabahı selamı keserim 😒😒😒
Şaka bir yana sıkmam ya ben, bozulur tadı 😊
Engel mi ldjdkdjdj:))))
Aaaaa farketmediimm hayirli olsun
Cevap
40Cevap
özel ketcapli ve mayonezli pizza var yani ben seviyorum baskasini bilmem.. pizza mayonnaise au ketchup yenir yani :D

Bence olur 👍
Senin sorularını özlemişim yahuu
Aaaaa ben sen gittin sandım ilk kez gördümm🥰
Ara ara gidip geliyorum :/
Selam.😊
İnsanları bilemem ama ben bolca sıkarım ve çok da severim. Ayrıca üzerine pizzanın özel sosunuda dökerim tadı efsane oluyor. :)
Acılı keççap dökerim ama patates varsa
Mayonezde dökerim 🤔
Ama farketmez ya Birine keççap birine mayonezli birine ikisini birden diğerine sade yerim 😂 farketmez o anki zevk ve isteğine bağlı
Tabii ki de sıkılır arkadaşların abartmışlar. Hiç mi pizzacıdan küçük ketçap mayonez paketleri atmamışlar ceplerine sjjskfnsknfkdkfndk
Ben sıkmam gerek yok tat karışıklığı olur o zaman. Ama pizzayı aldığın yerde yanına ketcao ve mayonezde koyuyorlarsa demek ki sıkılması normal.
Yanında patates ve kızartılmış tavuk varsa anca o zaman mayonez ve ketçap kullanırım. Pizzaya sıkmam.
Bol malzemeli bir pizzaya bence de ketçap mayonez sıkılmaz. Çünkü ketcap mayonez tadından diğer malzemelerin lezzetini alamıyorum.
Şahsen ben hiçbir zaman sıkmadım. Ama Pizza'ya Ketçap & Mayonez mi sıkılır? diyenlerden de değilim. Damak zevki tamamen.
Ben sadece patatese mayonez kullanırım o kadar. O da bazen.
Bir de makarna salatasına mayonez ve yoğurt.
Veya tavuk salatasına..
Ballı hardal ve acı sos sıkıp o pizzaya tek atarım :S
İsteğe bağlı zevkler ve renkler tartışılmaz... ekmek arası makarna yiyenler bile var...
Sıkılır, senin hoşuna gidiyorsa öyle yap koyulup koyulmaması önemli değil
Pizzada malzeme eksikliği varsa o zaman ilave edilebilir
Sıkılmazı ya ketçap mayonez onlarsız bir şey benzemez
Olur apla olur
Ben salataya acı pul biber atiyorum
Öleyim mi şimdi😝
Yani bu sizin tercihiniz bende ketcap ve mayonez severim aslinda pizza da :)
Sıkılır tabikide ben hep ketçapla yiyorum mayonez de olur
offf hemde nasıl sıkılır ha🤤 herkes çok fazla koyduğumu söylüyor ama o az sıkmış halim oysaki 🤣
Bence güzel ama bir yandan pizzanın kendi tadını örtüyor. Çaya şeker atmak gibi
Keyfe keder, sıkılabilir, neden sıkılmasın ki sevgili minik gurme 😂😂
Ben kullanmıyorum. Ama kullananlara da karışmam. 🤗
Damak zevki. Istersen cikolata sosu sık. Kime ne. Ben ranch sosu eksik etmem mesela pizza yerken.
Ya sıkılmaz olur mu yaa ben her seferinde sıkarım ketçabı mayonezi
Hiç yemedim inanın tadını bile bilmiyorum🙏🙏univertede ac kaldığım zamanlar arkadaşlarım yanimda yerdi sen nie almıyorsun dediklerinde param yok diyemezdim ac değilim. ya da sevmiyorum derdim
o kadar pahalı değilki hem evde de yapılıyor
Üniverste okurken maddi durumun iyi değilse ve harçlığını sadece yol parasi olarak kullanıyorsan anlarsın kardeşim
aile niçin var o zaman
Her ailenin maddi durumu iyi olacak die bisey yok demi herkesi kendin gibi goŕme
sanki biz çok zenginiz köyden geldim şehre ön yargılı konuşma bakmadığın çocuğu doğurmazsın ya bu nasıl kafa günah oluyor
Bn köyde büyüyen biriyim tamammi ilk üniversiteyi 2 odalı Ewde çalışarak kazandım bugüne şükürler olsun son senemde bitti ac tokun halinden anlamz dedikleri bu olsa gerek
Boş insan bi hadi ordan git
neyse sen önyargılı olmaya devam et siz insanlar anca böylesiniz
kaba
Oldum olası o ikiliyi sevmiyorum
Hamgi ikiliyi seversiniz :)))) tahin pekmez versek
Yok bulgur isot olsun birazda et ufff
Zevkler tartışılmaz
Açıkçası bazen marketlerden hazır pizza alıyoruz ya onlara başka türlü yenmiyor
Denemedim ama güzelde olabilir herkesin damak zevki farklı
Pizzaya her türlü şey sıkılır hardal barbekü ketçap mayonez her şey yakışıyor
Kafasına kafasına sıkarım
Çok güzel sıkılır hemde