Eyyoo yeoo, selam pizza soslarım :P Eskiden pizzanın yanında değişik değişik soslar gönderirlerdi.. Şimdi ise ketçap ve mayonez gönderiyorlar. Zodiac duman atıyor resmen, olur mu öyle şey :/ Neyse, bulduk gömelim. Peki ya pizzaya ketçap sıkılır mı? Bence her şeye sıkılmaz.. O kadar lezzet kattığını düşünmüyorum.
Patates kızartması olsa neysede pizza bu sonuçta öyle değil mi. İçerisinde bulunan bolca malzeme ve baharat var onların tadını almak varken ketçap sıktından sonra yoğun olarak ketçap tadı daha çok hakim olur. Daha doğrusu kettaçlı pizza yemiş olursun.
Daha önce ketçağlı pizza yemedim yiyeceğimide sanmıyorum. Ketçapı çok sık kullanan birisi değişim en fazla patates kızartmasında yerim o kadar onun dışında her şeye sıkılmamalı. Pizza dediğin kendi malzemeleri ve sosları ile daha lezzetli. 😊
İtalyan olarak söyleyeyim italyada patates kızartması hariç hiçbirşeye ketçap mayonez sıkamazsınız ama türkiye sıkıyolar. bir gün italyaya giderseniz ketçap mayonez istememenizi tavsiye ederim.🙃
Pizzayı ketçap ve mayonezle yerim. Bana göre enfess oluyor. Ben bunu yapmaya başladığımda pizzacılar daha keşfetmemişlerdi.. ileri görüşlüyüm hep derim"))