Not: Tatlıyı da gelirken kendileri alsınlar. :D

Selam :)
Ben çat kapı gelen misafirlere karşı önlemimi alıyorum buzlukta böreklerimi ve köftelerimi hazırlıyorum.
Köfte ile yapılacak yemek çok olduğundan onları kullanarak yemekler yaparım.

Eğer köfte yoksa ızgara ya da tava yemeklerine yönelirdim.

Hepsinin yapım ve pişme süresi en fazla 1.5 saat sürüyor o arada marketten alınan kurabiyeler servis edilebilir ya da kahve ile çikolata önlerine koyulabilir.
Pratik kadınlar iyidir
bizdede kazan kebabı derler buna:))
çat kapı birisi gelince kasabı arar lahmacun siparişi veririm bir salata tamamdır:)
Cevap
7Cevap
Gayet güzel bir menü olmuş.. Kuru fasulye, pilav yapardım.. Yemek te yapamasam, hazır bir şeyler alırdım.
Eve kimseyi almiyorum gelecez derlersede kabul etmem ^^ hamilelikten bagisiklik istemim yok oldu bu hastalik zamaninda korona kapma riskine giremem
Selam.
Az önce ablam aradı onlar gelecekmiş. Dün sardığım sarmayı pişiriyorum bir de kek çırptım. Yeter bencee
Gelen kişinin kim olduğna göre değişir ama bizimkilerin çat kapı gelmesi 7/8 kişi oluyor illaki özel bi yemek yapıyorsun.
Vallahi zaman varsa mutlaka patlıcan kebabı olur cancağızım yoksa pilav ve yanına yemekle bikaç bişeyle geçiştiriyoruz💁🏻
Kusura bakmasın çat kapı geliyorsa bir şey bekleyemez belki bizim başka planlarımız var
Zıkkımın kökünü yesin, çat kapı gelirse çat kapı evine geri gider
Bilmiyorum ki dışardan söylerim olmaz mı
Çat kapı git hadi çat kapı gel😂
Püskevit! Çay!
✌
Su içsinler ya ne hazırlicam
Hazır yufkadan börek yapardım
Fırında tavuk patates soğan olabilir
kısır, makarna salatası ya da patates salatası
Gelirken kendi alsın gelsin dışarıdan
kendileri gelip yemeklerini hazırlayabilirler :D
Mercimek köftesi çok pratik ve tadına bayılırım