Selâm, Ben pizzayı peynirli seviyorum benim için olmazsa olmaz peynirdir. Genelde sadece peynirli yiyorum zaten. Pizzayı en güzel yapan malzeme sizce hangisi, sizin için pizza da olmazsa olmaz nedir?
Pizzayı en güzel yapan malzeme sizce hangisi, sizin için pizza da olmazsa olmaz nedir?
Uzun zaman önce pizza yaptım ünlü bir mekanda... O zamanlar her şey doğaldı... Lütfen ama lütfen pizzadan uzak durun. (ki gerçi, bitmiş ülkemizde her şey sahte)... Malzemelerin hemen hepsi sahte. En ünlü mekanlar da dahil. Özellikle de onlar aslında... Pizzada önemli olan sosudur... Sos güzelse üzerine ne koyarsanız koyun, yediğinizde lezzetli gelecek. (cipslerde kullanılan Çin tozu gibi) Çünkü anlamayacaksınız... Tavuk gagası, ayak tırnaklarıyla yapılan sosis ve sucukları yiyorsunuz.. Çünkü en ucuzu onlar. Hem rekabet gücü hem de kar payları artıyor pizza yapan yerlerin... Güvendiğiniz yerlerden alacağınız sucuk salam ve kaşarla, evinizde yapmayı deneyin. Aradaki farka şaşıracaksınız!
Selam,^_^ Pizzayı en güzel yapan şey incecik hamuru bence. ince hamurlu pizzayı çok seviyorum. Ayrıca Cheddar peyniri de tadını çok güzel yapıyor. Ayrıca şu an bol malzemeli pizzaya hiç hayır demezdim. 🤤