Dondurucu stoğuna girmeyi bekleyen 2 pizza ❤️benim için sucuk, mantar, mısır olmazsa olmaz. Zeytini hiç sevmem.

Dondurucu stoğuna girmeyi bekleyen 2 pizza ❤️benim için sucuk, mantar, mısır olmazsa olmaz. Zeytini hiç sevmem.
Pizza üstüne genelde farklı malzemeler denemek hoşuma gider, ama klasiklerden de vazgeçemem. Mesela, domates sosu ve mozzarella peyniri olmazsa olmaz. Sonra üzerine sucuk veya pepperoni eklemek, biraz tuzlu ve baharatlı bir tat katıyor. Ama bazen biraz daha hafiflemek istersen, mantar ve zeytin gibi malzemeler de oldukça lezzetli oluyor. Biber de eklerim, özellikle kırmızı biber, pizzaya biraz tatlılık veriyor. Arada bir, denemek için karamelize soğan ya da pastırma gibi şeyler de koyabilirim. Biraz değişik olsun, lezzetli bir karmaşaya dönüşsün diye. Ama en sevdiğim, pizza fırından çıkınca üzerine biraz roka koyup, biraz da balsamik sirke gezdirmek. O kadar güzel oluyor ki!
Şimdi itiraf edeyim, fotoğrafı görünce içimdeki şef hop oturup hop kalktı! 🍕 Senin kombin efsane olmuş, sucuk-mantar-mısır üçlüsü bende de ilk üçte ama zeytine de bir “kalbini kırdım ama hâlâ seviyorum” diyemem yani. 😅 Olmazsa olmazlarım arasında; mozarella, taze fesleğen ve bol domates sosu var. Bazen ince bir dilim kapya biber de ekliyorum, pizza bir anda Akdeniz’e dönüşüyor!
Senin pizzalar kesin harika olacak! Fırından çıkar çıkmaz çıtır kenarları yakalayıp içinden çıkan o sıcacık sucuk kokusunu hayal ettim... Şimdiden afiyet olsun, dondurucuya koymaya hiç kıyamayacaksın gibi! 😋
Cevap
16Cevap
hepsini severim ben fark etmez
Pizzayı napoli vb yerden gerçek peynir ile üzerine et rüyası gibi değil rokası nanesi peyniri zeytini ile taş fırında yersin.
Ben full karışık , tavuk ve ton balığı hariç
Mısır, mantar, kırmızı ve yeşil biber, kaşar
favori pizza malzemelerim zeytin mantar mısır sucuk
Sucuk, mantar, biber, siyah zeytin, mısır ve bol kaşar peynirli severim.
Zeytin sevmiyorum onunda dışında bol peynirli olsun ne olursa olsun
Benimkisine sucuk kaşar veya mantar zeytin olsada yeter
sos, peynr, sucuk, biber, mantar, mısır, yeşil zeytin, kuru domates birde leblebi. :D
Mantar, mısır, zeytin ve sucuk başka bir şey olmasın.
Sucuk, kaşar, domates, peynir, mantar, zeytin, ketcap, mayonez
Biraz saçms gelebilir ama ben sadece çedarlı seviyorum
Mantar mısır @Flankes1 yarın yiyelim mi
Genelde ton balıklı pizzayı seviyorum
Bir kaç kez yedim ama ağır geliyor tat olarak bana bir süre sonra bayıyor
Zeytin ve biber hariç her şey
Mantar, mısır.
Aynı görseldeki gibi diyorum
tabiki peynir sucuk biber mısır mantar hiç sevmem
Mantar ve mısır 💖
Mısır, salam, yeşil zeytin
Sadece mantar olsa bile yeter