Yeme & İçme Mangal zamanı! Et şiş mi tavuk şiş mi? Gavurderler Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 103 Yapay Zekaya Sor Merhaba🦋Yazın gelişiyle mangal sezonu da açıldı!🤩 Terchiniz et şiş mi oluyor tavuk şiş mi?👇Mangala en çok yakıştırdığım şeylerden biridir etlerin şiş hali..Tavuk şiş yediğim zaman daha fazla yiyebilsem de az yiyip et yemeyi tercih ederim. Et şiş Tavuk şiş Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Mangal zamanı! Et şiş mi tavuk şiş mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
Alaçatı_mavisi Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,6b cevap paylaştı. Merhaba,Tavukta şiş olarak sadece kanat severim. O da iyi marine edilmiž lezzetli olmalï. favorim et şiştir her zaman. Lavaş arası garnitürle harika olur. Pandemi kalksa da piknik alanlarına atsak kendimizi 0 0 Yorumla
birbukre Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Sellam,Tabii ki tabuk şiş. Kırmızı et bence hem daha zor pişiyor hem pişerken sertleşiyor gibi. Ah bir de kokusu.. Her yemekte olduğugibi seçimimi yine yeni yeniden tavuktan, beyaz etten yana kullanıyorum.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ciao🦇🍀Şıklar yanıltmacalı olmuş ben etten yanayım ama tavuk işaretledim yanlışlık ile sjsk😋 0 2 Yorumla Gavurderler +1 yıl Evet ya alta bir tane daha resim koyunca karışmış.🦋😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürler ❤ Yorumla
ndenizyıldızı Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 458 cevap paylaştı. Et şişi herkes güzel yapamıyor, etler kuruyor. Ama tavuk şişte çok da sorun olmuyor. O yüzden tavuk şiş 🤗 0 0 Yorumla
cafecrown Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 343 cevap paylaştı. Et şiş tercihim, ancak tavuk şişi yanında sebzeler ile daha lezzetli hale getirilirse tavuk tercih ederim. 0 0 Yorumla
1omeryildirim Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 30% +1 yıl karışık olabilir ama lütfen apartman dairesinde mangal yapma çabasına girmeyin 0 0 Yorumla
_Slash_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Şimdi et gerçekten güzel pişmişse et aksi taktirde lastik gibi sündüreceksem yerken tavuk 0 0 Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Fark etmez, ikisini de severim ama mangala eti daha çok yakıştırıyorum. 0 0 Yorumla
Düşünürbiri Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Mangalda kuşkusuz et şiş tercih ederim, pişirmesini bilen herkes eti tercih eder eminim. 0 0 Yorumla
switchwitch Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 78% +1 yıl tavuk şiş abi eti at kavurma olsun ne gerek var aynı şey hgjggjjkkjhgh 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Biz et, tavuk, ciğer ve kuyruk yağı aynı anda yapıyoruz. Yanına da soğan salatası ve patlıcanlı yoğurtlama. Mis😋. 0 0 Yorumla
exl46 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl tavuk yumuşaktır kırmızı et sert tir herkez kırmızı etten şiş yapamaz ama tavuk kolaydır o yüzden :) 0 0 Yorumla
ProoBugg Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Tercihim kuşbaşı yanına bir duble rakıdır. Bir de mangalı ben yakıp ben pişirecem. 0 0 Yorumla
10_ur Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Rakı varsa et ya da balık yoksa tavuk incik kanat vb. 0 0 Yorumla
UswntFan Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Eğer Çok Açsam Fark Etmez Benim İçin Ama Et Şiş Daha İyi Gibi. 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. etin yerine hiç bişi almaz 0 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Et şiş severim 0 0 Yorumla