Selâm, Bugün bi Instagram'a bakiyim dedim her yer yemek dolu yahu. Sosyal medyada yemek paylaşımları epey artmış. Ben şahsen paylaşıyorum. Durumu olmayan var, çocuklar falan kullanıyor birinin canı çeker diye paylaşmam. Sosyal medya üzerinden yenilen yemeğin paylaşılmasını doğru buluyor musunuz, yediklerinizi paylaşır mısınız?
Sosyal medya üzerinden yenilen yemeğin paylaşılmasını doğru buluyor musunuz, yediklerinizi paylaşır mısınız?
Artık paylaşmıyorum, bulamayanlar da var ve facebook, instagram, tiktok bu sosyal medya uygulamalarının hepsini kaldırdım, çünkü insanlar uygulamaları doğru kullanmıyor, her türlü çirkinlik mevcut, artık kendime zaman ayırıp kitap okuyorum ve böylesi daha güzel, çünkü kitap okumak geçmiş tarihlerin yazarlarıyla sohbet etmek gibi geliyor bana internete de bazen giriyorum, oda sadece bilgi edinmek ve edindiğim bilgi birikiminin insanlarla paylaşmak için, çünkü hayat paylaşınca güzel 🙂👍🏻
Hepsi özentilik millet yapıyor ben de yapayım benim neyim eksik diye düşünüyorlar bu özentilik bizi yiyip bitirecek bir gün herkes kıskanç olmuş arkadaşında iphone x görsün hemen aynısını almaya çalışır. Arkadaşı starbucksa mı gidiyor hemen kendisi de oraya gider foto falan atar.
Kimse demagoji yapmasın hepimiz paylaşıyoruz ayrıca onu bulamayan var canı çeker yiyemez söylemleri de çok saçma onu bulamayanın internette işi ne zaten... Paylaşılmasında bir sorun görmüyorum açıkçası
Görüntüsünü beğenirsem fotoğrafını çekerim ama kesinlikle paylaşmam. Paylaşanların amacını da anlamıyorum. Güzel bir şey olduğunda bunu başkalarının beğenisine sunmaya çalışmak saçma.
Hayir kesinlikle yanlis sacmasapan buluyorum hatta onu iyemiyen bulamiyan cok insan var ( ülkemiz anne cenete yemek varmidir varsa olelim karnimiz doyar diyen cocuklar var )
Paylaşmıyorum. En fazla önemli birisiyle içtiğim kahveyi paylaşmışımdır. Görgü ve ahlak eğitimi önce ailede sonra insanın içinde biten bir durum malesef...