Selâm, Tabakları öyle bırakmam için elimi kolumu bağlaman lazım. Toplu olmayı çok severim onun için hayatta masada bırakmam. Gider direk sudan geçirir makineye koyarım. O tabak orda dursa rahat oturamam ben aklım onda kalır.
Şimdiye kadar bir kere bile bırakmadım yanimdakiler bırak ne olcak onun işi deseler de ben yapamam hatta sürekli gittiğimiz bir yerde artık tanıdılar beni masayı toplamaya gelirken göz göze geliyoruz 😂😂 yine mi diyor yine evet yine ben topladım diyorum bir görseler maaşı direkt sana bağlıyacaklar böyle giderse diyor 😂😂
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
😂😂elde olan bir durum olduğunu düşünmüyorum içten geliyor sizin de
Merhaba, Ben dışarıda yemek yediğimde toplamayı tercih ediyorum, garson arkadaşa bir miktar yardımcı olmak kötü bir şey değil. Kendimi bu konuda zorunlu hissetmiyorum tabii ama içimden toplamak geliyor, dağınık olması beni de rahatsız edecektir.
Evde de toplarim gittiğim misafirliktede toplarim dışarıda yiyorsamda mutfağa götüremiyorum tabi 😅 ama masa üzerinde topluyorum içim rahat etmez öyle birakmaya
4
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben bir ara kalkışacaktım yani direkt yiyip atma vardı😂 ama engel oldular
Elimden geldiğince toplanabileceği kadaar topluyorum. Arkadaşlarımdan hep azar yerim bırak boşver derler her seferinde. Sevmiyorum öyle şeyleri insanların işi o olabilir ama insan insanın işini kolaylaştırmalı zorlaştırmamalı..
Ben toplamam şahsen... Bırakırım... Sonuçta o işi yapan görevli insanlar var... Ama, çevremdeki çoğu kişi toplar, güzel bir alışkanlık... İşte, o bende yok...
Yahu adam yaptığı şeye göre mi maaş alıyor belli değil mi maaşı? Sadece toparladım alıp götürecek müşteri değil miyim, istediğim şekilde davranırım allah allah:)
Ben şahsen mümkün olduğunca toplarım. 1-2 parça da olsa toplamaya çalışırım. Maksat içimden geldiği gibi davranmak. Ama niyetimi küçük de olsa göstermiş oluyorum.