Selamm!🦋 Kalabalık sofraları mı seversiniz yoksa yalnız yemeyi mi tercih edersiniz?👇 Bence kalabalık sofrada yemenin tadı ayrı, sohbet ile birlikte çok eğlenceli oluyor.✨ Kalabalık sofra <3
Kalabalık sofraları mı seversiniz yoksa yalnız yemeyi mi tercih edersiniz?
İster kısıtlı imkanlarla kurulmuş olsun, ister binbir çeşitten oluşsun, sofralarda aileleri bir araya getiren bir büyü var bana göre Beslenmekten çok daha fazlasını ifade eden yemekler, aynı zamanda aile bireylerini akrabaları arkadaşları birbirine yaklaştırıyor samimiyet artıyor Kalabalık sofraları hep severim
Merhaba, :) Aslında benim ruh halime göre değişkenlik gösteriyor. Bazen kalabalık bir sofrada eğlenerek sohbet ederek yemek yemeyi çok severim. Bazen ise kafamı dinlemek sakin sakin yemek veya bir film eşliğinde sessizce yemek isterim. Çoğunluğum da yalnız yemek olur. :)
Yalnız yemek daha fazla zevk veriyor. Huzurlu huzurlu, kendi halimde takılıyorum. Kalabalık sofradaki gürültüye katlanmak çok zor olabiliyor. Ve BEN YEMEK YEMEK İÇİN SOFRAYA OTURUYORUM NEDEN O GÜRÜLTÜYÜ ÇEKMEK ZORUNDA OLAYIM? Böyle bişey işte. Sessizlik güzeldir.