Selam çukulatalı şekerlerim 😍 Hepinizin bayramı kutlu olsun 🌸 Hepinize şeker tadında bayram dilerim ❤ Bizim bayram sabahları kahvaltı yerine yemek olur. Ben şahsen kahvaltıdan çok daha fazla severim böyle olmasını. Senede bir olunca da insan özlemiyor değil 🤭🤭 Bi kahve?
Siz kahvaltılarınızı nasıl yaparsınız? Yörenize ait neler sofrada yerini alır? Capri-Sun seven herkese benden bayram hediyesi eheheheheh 😘❣
Bayram sabahında kahvaltılarınızda yörenize ait hangi yemekler yer alır?
Ayy kahvaltıya bak çok güzel görünüyor bunlar eline sağlık bebeğim 😄 Bizim Kahvaltı her zamanki gibi ama akşam yemeğimizde türkmen pilavı olmazsa olmaz
Maalesef bu gecemi hastanede geçirdim ve hala hastanedeyim. Yapılan testlerin sonuçlarını bekliyoruz. Mide bulantısı, baş dönmesi, yüksek tansiyon ve kusma şikayetiyle hastanede müşahade altına alındım. Her yıl olmuyor ama yılda 1 2 kez yaşıyorum hala nedeni bulunamadı. Konumuza gelecek olursak genelde Ramazan bayramının ilk günü hafif kahvaltı yapıyoruz ancak diğer günlerde kuymak gibi yöresel kahvaltılıklar var onlardan oluyor. Bu arada sizinde bayramınız kutlu olsun 😊🌹
Şu yemeklerin güzelliğine bak. 😃 Bunları yiyebilmek için damat adayı olarak mı gelmek lazım? 🤤 Tuzlu kahvemi hazırla Liloş :) bunları kimseye yar edemem. 😎 Selamlar, iyi bayramlar herkese. 😌🍬 Büyüklerimin ellerinden öpüyorum. 😃
Öncelikle bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Sizlerin bu bayram için nasıl özene bözene zaman harcadığınızı be bir şeyler yaptığınızı biliyorum. - Biz bayram kutlamayız ancak burada ki Türk vatandaşları gerçekten bu konuda çok hassas. Birbirlerine tatlılar götürüyor. Büyükleri ziyaret ediyorlar. Şık kıyafetler giyiyorlar.
Kurban bayramıysa ve kurbanda erkenden kesilmişse genelde ciğer kavurması yapılır ama ramazan bayramıysa herhangi bir kahvaltı adetimiz yok.. Bu arada Herkese şeker tadında bayramlar dilerim💙 Senin de özel olarak bayramını kutluyorum lili @liliaaaa 🌹
Mişoriz <3 :D Arnavutların bayram sofrasında mutlaka olur. :) Bizde de her bayram kahvaltı yerine mişoriz olur. :D Biraz ağır gelsede yöresellikten bir şey kaybetmedik.
Mis gibi borek ve baklava vardi. Gerci ben baklava pek yemem ama yine de tadina baktim cok guzeldi borek de enfesti. Tepemizde yuva yapan kuslarin otusleri ara ara tavuklarin kumesten gelen sesleri gezinen civxivlerin tatli otusleri ve kediciklerin miyavlamasi ziplamasi esliginde yapiyoruz kahvaltimizi.
Kahvaltıda en sevdiğim şey menemendir. Menemene genelde pastırma da koyarız. Bayramda akşam yemeği menüsü genelde fixtir bizde. Bamya çorbası, nohutlu yahni, yaprak sarması, tandır böreği :)
malesef doğuya ait değil.. köyde tere yağı peynir çeşitlerini ve gezen organik tavuk yumurtasını yerken burda tam tersini yiyoruz birde bizim orda epey bal yetişiyor..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sucuklu yumurta vardı valla nereli olduğumu tahmin etmek zor olmasa gerek