Yeme & İçme Size bir yemek ısmarlasam bu ne olurdu diyem mi? BeyzaStark Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kimler sürekli aç? Güncellemeler+1 yıl Hapşırdım çok yaşa diyin yoksa ısmarlamam Güncellemeler+1 yıl Aman aman bu kadar çok ‘çok yaşa’ demeyin ölümsüz falan olucam aaaa Size bir yemek ısmarlasam bu ne olurdu diyem mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Düşünürbiri Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Merhaba, rica ediyorum et olan bir yemeği söyle. :D 0 1 Yorumla BeyzaStark +1 yıl Kuzu incik Yorumla
TosunPaşa34 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl De bakalım eğer beğenirsem ben sana ısmarlayım 😅😅 0 6 Yorumla BeyzaStark +1 yıl Lehmacun Yorumla TosunPaşa34 +1 yıl İyi de bu sayılmaz bunu sevmeyen yoktur zaten 😅 Yorumla BeyzaStark +1 yıl Tamam kuzu incik pirinç pilavı diyorum Yorumla TosunPaşa34 +1 yıl O da ney sjsksk neyse yap da yiyelim madem seversem istediğin bişeyi ismarları ben de 😅 Yorumla BeyzaStark +1 yıl Mis gibi yemek söyledim be kzndkd o da ney derkn Yorumla TosunPaşa34 +1 yıl Cahilliğime ver 😐 Yorumla
χάσμα Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 39% +1 yıl Aile ve dostum olmayanlardan yemej kabul etmiyorum o kutsal yemek hariç o olsaydı belki 0 0 Yorumla
JohnHolmeshd Takip Et Bilge Yaş: 46 , eic 91% +1 yıl Valla demin macar sakam eski kasar tirtikladim, iyiyim 0 0 Yorumla
Catsiaaamo Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 57% +1 yıl ''1 ayda nasıl 30 kilo verebiliğğğrğmmm yardım edin '' sorusu geldi aklıma 0 0 Yorumla
Hüseyin_33 Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Söyle bakalım çok yaşa.Bayramın Mübarek Olsun Abla <3@beyzastark 0 0 Yorumla
yasemi3 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl kim olduğu belli değil mi 0 3 Yorumla yasemi3 +1 yıl iyi yaşa Yorumla BeyzaStark +1 yıl Kumpir kola Yorumla yasemi3 +1 yıl doymamki Yorumla
TheLostBoy Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 38% +1 yıl ben. kırmızı et bagımlısıyım. kebap severim 0 0 Yorumla
kaşıklıvoyvada Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. En sevdigim soru. Soyle 0 2 Yorumla BeyzaStark +1 yıl Karnıyarık pilav salata kola Yorumla kaşıklıvoyvada +1 yıl Güzel sagol Yorumla
HawliiiHürrem Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl dehh dehh 1 1 Yorumla BeyzaStark +1 yıl Kfc tavuk ve coleslaw Yorumla
bflskfs Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Ne oluuuurrr 🤤 1 2 Yorumla BeyzaStark +1 yıl Double big mac ve kova patates ve litre içecek ve tüm soslar 🤤 bu emojiy atan birini anca keser 🤤🤓 Yorumla bflskfs +1 yıl ÜüüfffssAma kuzu şiş falan deseydin ben iptaldım olsun olsun bu da keser 🤤 Yorumla
Defount Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl de bakalıms 0 2 Yorumla BeyzaStark +1 yıl Mangal sucuk ekmek Yorumla Defount +1 yıl offf acıktıms Yorumla
miroveteene_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Hapşu 0 9 Yorumla BeyzaStark +1 yıl Pizzalı çiğköfteli lahmacun Yorumla miroveteene_ +1 yıl Of açım Yorumla BeyzaStark +1 yıl Ben de açım mal gibi akşam az yedim Yorumla miroveteene_ +1 yıl Eee git ye Yorumla BeyzaStark +1 yıl Tavuk pilav yapmıştı annem ben de az yedim sonra dedi ki yarın yemeyiz bunu çok şey yaptım git aşağıya kedilere ver 🥺 yarın misafir var o yaptıklarını yersem öldürür beni dkdnxkkd başka da ne yiyim ak ya bu saatte Yorumla miroveteene_ +1 yıl Yumurta kır ye yasa uyu ben uyuyaycam sarma var ama istemiyorum Yorumla BeyzaStark +1 yıl Üf sarma en sevdiğim Yorumla miroveteene_ +1 yıl Sarma varsa yemiycem uykum var zati Yorumla BeyzaStark +1 yıl İi uykular o zmn sana 🥺 Yorumla
Uzeyy Takip Et Master Yaş: 25 , eic 44% +1 yıl Olurrr 0 2 Yorumla BeyzaStark +1 yıl San sebastian Yorumla Uzeyy +1 yıl Ayy hiç sevmem ama yaa Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Haydi söyle 😒 0 2 Yorumla BeyzaStark +1 yıl İçli köfte Yorumla ouzinyo +1 yıl 😒😒 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Desene desene 0 4 Yorumla BeyzaStark +1 yıl Ellerimle mantı açıp ellerimle yedirmek istyrom Yorumla s Taciiiii +1 yıl Yiaaaa 🤤🤤🤤🤤🤤 piknik günü yedirseneeee Yorumla BeyzaStark +1 yıl Yediriiim 🤤 ama mantı değil oraya mantı götüremeyiz zjdjxjdn Yorumla s Taciiiii +1 yıl Olsun senin elinden olsun yeterkii mantıyı da başka yerde yedirrisin🤤 Yorumla
justimagineittx Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl Olur evet 0 1 Yorumla BeyzaStark +1 yıl Su böreğiii Yorumla
Justelviraaa__ Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Dee. 0 1 Yorumla BeyzaStark +1 yıl Sushi ve karides cipsi Yorumla
Erenkuvvet Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Hamburgerrr 0 4 Yorumla BeyzaStark +1 yıl Ben söylicektim aşkom😡 Yorumla Erenkuvvet +1 yıl Sorryyy :)) bayramın mübarek olsun bu arada aşko ❤ Yorumla BeyzaStark +1 yıl Senin de bayramın mübarek olsun bebişim tek kutlayan sensin 🥰😘❣️❤️ Ellerimle hamburger ve kızarmış tavuk patates soğan halkası ve özel sos yapıp ellerimle yedircem hihi Yorumla Erenkuvvet +1 yıl Yiaa çok teşekkürlerr ❤ Yorumla
zeyyolliiçeee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 744 cevap paylaştı. Söyle🙄 0 1 Yorumla BeyzaStark +1 yıl Mc hamburgerrr Yorumla
YalvarBarışalım Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl De bakim 0 1 Yorumla BeyzaStark +1 yıl Adana kebap Yorumla
suskun_34 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Hayırlı yaşa 0 2 Yorumla BeyzaStark +1 yıl Mantı tabisi Yorumla suskun_34 +1 yıl Severız teşekkürler, gelmiş geçmiş bayramın mübarek olsun 🍬 Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 789 cevap paylaştı. Di.. 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. ne ısmarlardın 0 0 Yorumla
tentenss Takip Et Xper 2 Yaş: 40 +1 yıl Aman çok yaşa yaşa. 0 1 Yorumla tentenss +1 yıl Ablam sen öl en iyisi , bari yemeğini yiyeyim ya. Yok senin ısmarlıcağın. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Merhaba, rica ediyorum et olan bir yemeği söyle. :D
Kuzu incik
De bakalım eğer beğenirsem ben sana ısmarlayım 😅😅
Lehmacun
İyi de bu sayılmaz bunu sevmeyen yoktur zaten 😅
Tamam kuzu incik pirinç pilavı diyorum
O da ney sjsksk neyse yap da yiyelim madem seversem istediğin bişeyi ismarları ben de 😅
Mis gibi yemek söyledim be kzndkd o da ney derkn
Cahilliğime ver 😐
Aile ve dostum olmayanlardan yemej kabul etmiyorum o kutsal yemek hariç o olsaydı belki
Valla demin macar sakam eski kasar tirtikladim, iyiyim
''1 ayda nasıl 30 kilo verebiliğğğrğmmm yardım edin '' sorusu geldi aklıma
Söyle bakalım çok yaşa.
Bayramın Mübarek Olsun Abla <3
@beyzastark
kim olduğu belli değil mi
iyi yaşa
Kumpir kola
doymamki
Gerçek olmayacak nasil olsa bosver
Dürümcü emmi'de bir beyranını içeriz..
De bakam ama ben çok açım ona göre 😂
ben. kırmızı et bagımlısıyım. kebap severim
Der Misin? Rica Etsem Kardeşim
Çok yaşa kız... 🙂 Söyle bakalım...
En sevdigim soru. Soyle
Karnıyarık pilav salata kola
Güzel sagol
dehh dehh
Kfc tavuk ve coleslaw
Ne oluuuurrr 🤤
Double big mac ve kova patates ve litre içecek ve tüm soslar 🤤 bu emojiy atan birini anca keser 🤤🤓
Üüüfffss
Ama kuzu şiş falan deseydin ben iptaldım olsun olsun bu da keser 🤤
de bakalıms
Mangal sucuk ekmek
offf acıktıms
Hapşu
Pizzalı çiğköfteli lahmacun
Of açım
Ben de açım mal gibi akşam az yedim
Eee git ye
Tavuk pilav yapmıştı annem ben de az yedim sonra dedi ki yarın yemeyiz bunu çok şey yaptım git aşağıya kedilere ver 🥺 yarın misafir var o yaptıklarını yersem öldürür beni dkdnxkkd başka da ne yiyim ak ya bu saatte
Yumurta kır ye yasa uyu ben uyuyaycam sarma var ama istemiyorum
Üf sarma en sevdiğim
Sarma varsa yemiycem uykum var zati
İi uykular o zmn sana 🥺
Olurrr
San sebastian
Ayy hiç sevmem ama yaa
Haydi söyle 😒
İçli köfte
😒😒
Desene desene
Ellerimle mantı açıp ellerimle yedirmek istyrom
Yiaaaa 🤤🤤🤤🤤🤤 piknik günü yedirseneeee
Yediriiim 🤤 ama mantı değil oraya mantı götüremeyiz zjdjxjdn
Olsun senin elinden olsun yeterkii mantıyı da başka yerde yedirrisin🤤
Olur evet
Su böreğiii
Dee.
Sushi ve karides cipsi
Hamburgerrr
Ben söylicektim aşkom😡
Sorryyy :)) bayramın mübarek olsun bu arada aşko ❤
Senin de bayramın mübarek olsun bebişim tek kutlayan sensin 🥰😘❣️❤️
Ellerimle hamburger ve kızarmış tavuk patates soğan halkası ve özel sos yapıp ellerimle yedircem hihi
Yiaa çok teşekkürlerr ❤
Söyle🙄
Mc hamburgerrr
De bakim
Adana kebap
Hayırlı yaşa
Mantı tabisi
Severız teşekkürler, gelmiş geçmiş bayramın mübarek olsun 🍬
Deee
Di..
ne ısmarlardın
Deee
De hele
Deee
Olur
Ismarla bakalım
Buyrun
adana olabilir :)
olur yolla
de bakıyım
Ben hep açımdır
Pirzola
haydi söyle :)
de bebeğim
Tavuk döner, adana kebap
Tantuni isterim
Aman çok yaşa yaşa.
Ablam sen öl en iyisi , bari yemeğini yiyeyim ya. Yok senin ısmarlıcağın.