Kırmızı etin en çok hangi halini seviyorsunuz? Hangi hali size daha çok hitap ediyor?
Izgara
Kebap
Kıyma/ köfte
Kavurma
Sote
Döner
Haşlama/diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Selaam🌺
Her halini seviyorum. çünku ben bir etçilim. Ama tabiki steak tarzı etin lezzeti bir başka o kadar buyuk. parcalar lokum gibi pişiyorya ona bitiyorum. Bir de kuyu kebabı severim oğlak ya da kuzu etinden ufff pidenin üzerine konulacak yanıma sogan salatası benim iş tamamdır
Merhabalar prenses 🎈 Kırmızı eti çok severim. Beyaz etten sonra tercih ettiğim lezzetlerden biridir. Özellikle kırmızı et yapıcaksam, bonfile, biftek t-bone denilen lezzetli kısımlarını tercih ederim ve orta pişmiş tercihim olur. Izgara kesinlikle favorimdir ette. Marine etmeyi ya da değişik soslar yapıp üzerine koymayı severim. Lezzetli de olur. Baharatlar özellikle, kırmızı toz biber, biberiye, fesleğen, kekik eklerim, zeytinyağ ve sarımsak ile marine ederim. ya da gravyer peyniri ile bir peynir sos yapıp yanında yerim. Bazen avokado sos hazırlarım ızgara et ile güzel oluyor. Yanında sebze, biber, makarna, ya da haşlanmış veya fırın patates ile lezzetli olur. Afiyet olsun 🎈

Teşekkür ederim fıstık ezmeli kurabiyem🎈
Merhaba :)
Ben etin her türlüsüne kurt gibi atlayan insanlardım fakat bana kebab denildiğinde akan sular durur.

Hahaha
Yani olduktan sonra her türlüsünü yerim ama en iyi ızgarada oluyor. Yapmasını, pişirmesini ve nasıl soslanması gerektiğini bildikten sonra çok lezzetli oluyor. Mesela ben bol sıvı yağda baharatları sos haline getirip etleri güzelce marinat ediyorum. Ardından gece boyu dolapta dinlendirmeye bırakıyorum. Sabaha kadar löp gibi oluyor. Akşam üzeri ızgarada usulüne göre pişirildiğinde lokumdan farksız oluyor.
Cevap
35Cevap
Etin hemen her halini pek severim gadası. Ama en çok ızgara halini daha çok severim.
Haşlama dışında her halini severim ❤️
Kırmızı eti haşlama olarak sevmiyorum.
Izgara ve kebap olarak yemeyi seviyorum 🤤
Kavurmaya bayılıyorum. Ekmekle yerim, ekmeksiz yerim, yumurtalı yerim, pilavda yerim her şeye gidiyor ya.
Etin her halini sevsem de en çok döner ve kebap diyeyim.
Köfte, kebap knkss
Kıyma yani
Çok etçil değilimdir ya
Kırmızı eti yalnızca lahmacun da yerim onun haricinde hiç sevmem
Veganım, ama et yediğim dönemlerde ızgara halini çok severdim
Kırmızı eti Kavurma olarak severim. Mangalda ızgarada daha çok kanat severim.
Senin ırkçılık gibi bir şey hepsi güzel seçemem :( hepsini yerim
Kesinlikle kıyma. Kıyma aşığıyım. Mevsim salatasının içine katsalar yine yerim. Kıyma kalp ben 😂
Bence kırmızı etin izgarası veya rostosu en iyisi, hem hızlı hazırlanıyor hem de lezzeti güzel koruyor. Yanında yeşillik ve bol tuz peynir olursa tam bir şölen oluyor açıkçası.
Her hâlini seçeneği neden yok? 😀😀
Her haliyle seviyorum ama kavurma bir başka oluyor ve haşlama
Yanında pilav olmayan Bol Acılı Adana halini,...
Kırmızı eti fazla sevmem sadece köfte yerim
her halini severim ama sanırım en çok ızgara...
Izgara dedim ama her halini severim:)
Hepsini seviyorum neredeyse
Her halini çünkü etçilim.
Köfte, kavurma ve sote iyidir.
hepsi diye bir seçenek yok mu? :)
Eti her türlü tüketiyorum ayrım yapmam.
Haslama haric her türlüsünü seviyorum
Bol yağlı halini yiyebiliyorum bi tek
Her hâline aşığım 🌸🌸
İzgara
Cevap veriyorum hepsi 🤣
Hiç farketmez hdjwjdj