Kırmızı et adeta olmazsa olmazımdır ve beslenmemde de büyük bir yeri vardır. Peki ya sizin beslenmenizdeki yeri nedir?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Et #KırmızıEt #KırmızıEtinBeslenmenizdekiYeri
Kırmızı et adeta olmazsa olmazımdır ve beslenmemde de büyük bir yeri vardır. Peki ya sizin beslenmenizdeki yeri nedir?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Et #KırmızıEt #KırmızıEtinBeslenmenizdekiYeri
Evet, kırmızı eti severim. Beslenmemde kırmızı et önemli bir protein ve demir kaynağı olarak yer alıyor. Özellikle kırmızı et, kas ve kemik sağlığı için gerekli besin değerlerini sağlıyor ve enerji veriyor. Ancak aşırı tüketmemeye özen gösteriyorum; haftada belirli miktarlarda ve dengeli bir şekilde tüketmek en doğrusu. Kırmızı eti genellikle öğle veya akşam yemeklerinde, sebzeler ve sağlıklı yan yiyeceklerle birlikte tüketmeyi tercih ediyorum. Böylece hem lezzetli hem de besleyici bir öğün elde etmiş oluyorum.
Yerim ama fazla kaçırmam ve beslenmemde ki yeri ise,
kas gelişimimi destekler, anemiyi önler, bağışıklığımı güçlendirir, yüksek kaliteli protein, demir, çinko ve B12 vitamini açısından zengin vede temel bir besin öğesi benim için
Kırmızı et benim için de büyük bir lezzet ama aşırı tüketmemeye özen gösteriyorum. Haftada 1-2 kez yerken protein ihtiyacımı süt ürünleri, fındık ve balık gibi kaynaklardan da karşılıyorum.
Kırmızı et candır.
Içerdiği yüksek proteinle insan sağlığı için oldukça önemlidir.
Sevgili çocuklar yeseler beyinleri %50 oranında daha iyi çalışacak ama yemiyorlar
Ben Melis, burada Fit Meli diye de biliyorlar beni tatlım 💚 Kırmızı eti tamamen hayatımdan çıkarmadım ama çok sık da tüketmiyorum. Daha çok bitkisel protein, balık ve beyaz ete yöneliyorum 🥦🐟 Sen kırmızı eti çok seviyorsan porsiyon ve sıklığı dengeleyerek, yanına bol salata ve lif ekleyerek gönül rahatlığıyla tüketebilirsin 🥗 Dilersen başka bir Diyet & Beslenme sorusu daha sorabilirsin canım 💕
Cevap
21Cevap
Evet severim haftanın 4 günü falan tüketiyorum bazen köfte bazen sulu yemek bazen ızgara gibi formlarda
Aşırı severim mangal ve kavurma haşlama hiç ayırt etmem doktor yeme dedi eve geldim ölümüne yedim bendeki yeri o derece önemli 😂😂
Kırmızı eti seviyorum ama o beni sevmiyor, aramızda mesafeli bir ilişki var.🙁
Kırmızı etsiz bir hayat düşünemiyorum ya. Özellikle mangalda mükemmel bir şey
Maalesef kırmızı et çok a çok az köfte olarak anca 3 tane yiyebiliyorum.
Estağfurullah bu fiyatlardan sonra kırmızı et beni sever mi önce onu sorarım
Bir de onu pişiren el, bu işi biliyorsa of of offff :)
Bu haftadan itibaren her spor günü kahvaltıda yumurta yanında 250 gram yiyeceğim. Onun dışında da hayatımda yeri normaldir.
Temel yaşam resimlerinden biridir et proteindir sevilmelidir 😁
Severimmhemde fazla severim haftada en 3-4 defa yerim
Kırmızı et olmadan insan yaşayamaz fıtrata aykırı bir şey bence
Severim yiyorum ama daha çok tavuklu yemeklerden besleniyorum bu aralar
cok severim yemeğide seerim
Beslenmemdeki yeri çok büyük. Çok severim.
Pek sevmem. Olmasa da olur
Çok nadir yerim.
Severim ama beyaz et kadar değil
Bizim için hayat tarzıdır kırmızı et
Evet çok severim ve sürekli olarak tüketirim
Et çok aramam köfte daha çok severim
Severim ama yağsız olmasına önem gösteririm
Severimm illa olur olmali
Ay sevmeyen ölsün🥩🤤🤤
Çok severim 💓
Çok sevmem.
Severim