Her gün oradan kahve alıyorum ve bağımlısıyım resmen. Aşırı seviyorum onsuz birgün bile düşünemiyorum, Allah'a şükretmemiz için en büyük sebeplerden birisi bence. Elimde Starbucks bardağı ile gezerken sanki uçakta atmosfere çıkınca bir his olur ya öyle oluyor resmen. İyi ki varsın Starbucks ❤️
‘Kapitalizm köleliği, popüler kültür çılgınlığı, olimpiyat meşalesi’ gibi klişe şeyler çoktan yazılmış görüşlere, ben gelene kadar. O zaman ben de şuradan vurayım mevzuyu... Starbucks, Cafe Nero vs gibi 2. dalga kahvecilerin modası eskidi, artık 3. dalga kahveciler moda. (mesela Karaköy’ün butik kahvecileri)... Indie müzik dinlediğini sürekli belirtme gereği duyan, tumblr veya instagram hesabı olan, marjinal takıldığını zannedip çoktan popüler kültürcü çoğunluğun bir üyesi haline gelmiş tipler bu 3. dalgacılara yöneldiler. İstersen sen de dene.
Ah şu özentilik ve kapitalizm yok mu, insanları ne hale getirdi. Kızım otur Türk kahvemiz var mis gibi desen çok bağnazsın derler :D Evet evet çok havalı devam et böyle hatta aldığın kahveyle öz çekim yap paylaş sosyal medyanda daha havalı olsun :D artık havalımı olur görgüsüzlük mü ona sen karar ver
Anam millette ne bu Starbucks sevdası bugüne kadar ne gittim nede içtim. Elinde Starbucks bardagi olunca ne oluyor dışı Ferrari içi şahin motorumu hdvdhdhdbsjd
Bende yoksula yetime yardim edince aynı hissi hissediyorum tavsiye ederim sana da zengini daha zengin etmek değilde yoksula yardım etmek daha mantıklı 2x bonus kazanıyorsun hem burada birine yardim etmiş hemde ahirete yatırım oluyor
Ordan kahve almak ve almamak arasında hiçbir fark yok. Almak da bir marifet değil almamak da. İnsanlar Starbucks'tan kahve almadıkları için övünüyorlar falan. Neymiş o kadar para vermek aptallıkmış. Özür dileriz ya 20 liraya meşale gibi mükemmel kahve içtiğimiz için.
Starbucks'ın sadece soğuk içeceklerini seviyorum. Sıcak içecekleri evde french press ile yapabildiğim için gerek duymuyorum ama cold brew mesela ne kadar uğraştıysam aynı tadı yakalayamadım.
O paraya taksitle eve wending kahve makinası alırsın en azından bol çeşit içersin, normal kafede daha lezzetli yapıyorlar, ben beğenmiyorum , fiyatına göre beş para etmez