Yeme & İçme Arabanızda yemek yenmesine izin verir misiniz? AyTanrıçasıHekate Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Arabasında yemek yedirmeyen insanlar vardır. Siz de onlardan mısınız? Hayır, izin vermem. Tabi ki, izin veririm. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Arabanızda yemek yenmesine izin verir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
HuseyinEdaSimsek_ Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Hayatim boyunca arabalarima cok deger verdim ama cocuk olunca yapacak birsey yok heryer cubuk kreker 😅👍 1 0 Yorumla
BekirD Takip Et Master Yaş: 43 , eic 32% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 511 cevap paylaştı. arabaların içinde çok yaşadı yemek yerim yediririm de şu an benim arabam kapının önünde yatıyor yıkamıyorum da kullanmıyorum da öylece yatıyor 0 0 Yorumla
Ertu_27 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Benim ana mesleğim araba kiralarız o yüzden çok dikkat ediyorum bu tür konulara. Sakız bile çiğneyemezler. 0 0 Yorumla
nazli0103 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 54% +1 yıl Abim arabasinda su bile icirmez ama ben kendi arabamda doner bile yerim sikinti yok herseyi yerim arabamda🌺 0 0 Yorumla
kodi34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 701 cevap paylaştı. Asla ne yemek ne sigara hatta su dışında içecek bile yasak ( ben çok su içiyorum ) 0 0 Yorumla
ThePinkLady Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Ortalığı batırmadan temizce diyorsa neden izin vermeyeyim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Kesinlikle hayır özellikle sıvı ve kırıntı yapan şeyler yasaktır. Sadece kapalı şişe su veya kuru bir şeye tamam derim. 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı. Arabam yok yemeği araba da yemem açık alan da yerim. 0 0 Yorumla
antepfistiklibaklava Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl izin veririm tabii ama sık sık sakın dökme diye de uyarırım 0 0 Yorumla
Adanali_ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 34% +1 yıl @séductrice yedi temizlemeden gitti😒 1 10 Yorumla séductrice +1 yıl Ama sen demedin mi “bitanem istediğin gibi ye, dök ben temizlerim” ? Yorumla Adanali_ +1 yıl Dedim ama insan bir el atar🙄 Yorumla séductrice +1 yıl Yooo jest yapıyorsun neden al atayım 😏 sonuçta bir kaç kırıntı. Yorumla Adanali_ +1 yıl Dudakta vermedin giderken ama😁 Yorumla séductrice +1 yıl Sen Daniel’in dudağına talip olduğun için olabilir mi 🤪 Yorumla Adanali_ +1 yıl O nerenin iti zaten sevmiyorum Yorumla séductrice +1 yıl Bilmem görünce aldatıldığımı hissettim 🥲 iyiki Ali’yi öpmemişim dedim 😎 Yorumla Adanali_ +1 yıl Tanımam ben o iti Yorumla séductrice +1 yıl Evet @Danielll bak gör sen kimsin 🤪 Yorumla Adanali_ +1 yıl Daniel 🐕 Yorumla
mutsuzcivciv Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 80% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 716 cevap paylaştı. Yere falan döker. Hiç gerek yok 0 0 Yorumla
prensesmari Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 367 cevap paylaştı. yerim ve izin veririm 0 0 Yorumla
kexkdeekkw Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl ben kendim yiyebilirim. belki bazen izin veririm 0 0 Yorumla
thekarssx Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Arabam yok ama olsaydı izin vermezdim 0 1 Yorumla södkkdjfjfnf +1 yıl neden Yorumla
whatkindof Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Sıkıntı yok iç temizlik yaptırırız mis gibi kokar 1 0 Yorumla
kahveligünler_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Izin vermem 0 1 Yorumla södkkdjfjfnf +1 yıl niye ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Hayatim boyunca arabalarima cok deger verdim ama cocuk olunca yapacak birsey yok heryer cubuk kreker 😅👍
arabaların içinde çok yaşadı
yemek yerim yediririm de
şu an benim arabam kapının önünde yatıyor yıkamıyorum da kullanmıyorum da öylece yatıyor
Benim ana mesleğim araba kiralarız o yüzden çok dikkat ediyorum bu tür konulara. Sakız bile çiğneyemezler.
Abim arabasinda su bile icirmez ama ben kendi arabamda doner bile yerim sikinti yok herseyi yerim arabamda🌺
Asla ne yemek ne sigara hatta su dışında içecek bile yasak ( ben çok su içiyorum )
Ortalığı batırmadan temizce diyorsa neden izin vermeyeyim.
Kesinlikle hayır özellikle sıvı ve kırıntı yapan şeyler yasaktır. Sadece kapalı şişe su veya kuru bir şeye tamam derim.
Arabam yok yemeği araba da yemem açık alan da yerim.
şapırdatarak yerse yemeği kaptığım gibi dışarı atarım :D
izin veririm tabii ama sık sık sakın dökme diye de uyarırım
@séductrice yedi temizlemeden gitti😒
Ama sen demedin mi “bitanem istediğin gibi ye, dök ben temizlerim” ?
Dedim ama insan bir el atar🙄
Yooo jest yapıyorsun neden al atayım 😏 sonuçta bir kaç kırıntı.
Dudakta vermedin giderken ama😁
Sen Daniel’in dudağına talip olduğun için olabilir mi 🤪
O nerenin iti zaten sevmiyorum
Bilmem görünce aldatıldığımı hissettim 🥲 iyiki Ali’yi öpmemişim dedim 😎
Tanımam ben o iti
Evet @Danielll bak gör sen kimsin 🤪
Daniel 🐕
Yere falan döker. Hiç gerek yok
yerim ve izin veririm
ben kendim yiyebilirim. belki bazen izin veririm
Arabam yok ama olsaydı izin vermezdim
neden