Yeme & İçme Kediye çiğ tavuk göğsü verilir mi? Cottoncndy Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benim kedicik tavuğun her haline bayılıyor. Bütün mamaları tavuklu olmalı.🐣🐤🐓🍗Bazen taze veriyoruz mis gibi, çokk iştahlı yiyor. Siz de bu şekilde veriyor musunuz kedinize?Kedilere pişmiş et mi çiğ et mi verilmeli? Kediye çiğ tavuk göğsü verilir mi? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
papatya__6 Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Merhaba...Verilir tabi neden verilmesini. 1 0 Yorumla
Desol Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Çiğ verme derim. Dokunabilir. Pişir öyle ver. Hayvancağızın midesi bozulmasın. 2 1 Yorumla Cottoncndy +1 yıl Evet😥 Yorumla
yağız_delikanlı Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl ya bu kedi doğal ortamında eti pişiripmi yiyor mq :D saçmalamayın 1 5 Yorumla Cottoncndy +1 yıl Ahhahhaha kapak gibi cevap olsun tesekkur ederim Yorumla Cottoncndy +1 yıl @dudunmubeni insansan beynini kullan Yorumla yağız_delikanlı +1 yıl @dudunmubeni aynen ölüm sebebi çiğ tavuk eti yemesi kardeş Yorumla yağız_delikanlı +1 yıl ricalar efenim ne demek :D Yorumla Cottoncndy +1 yıl O dengesiz kizla mi yazisiyosun engelledim de sacmalıklarini goremiyorum ahdjd Yorumla
göklerdendüşenadamm Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Tabi verilir ama pişmiş versen daha sağlıklı her acıdan 1 0 Yorumla
TokyoRioxL Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl İç parazite yol açar poposunda kurtlar olur kedi icinde iyi birsey degil. cezve icinde 5 dakika haşlayip verin 0 6 Yorumla Cottoncndy +1 yıl Aşı oldu ama Yorumla TokyoRioxL +1 yıl Olsun çiğ verirsen hem midesine zararli sokak kedisi olmadigi icin hemde 6 ayda 1 aşi olacagina 2 ayda 1 asi olmak zorunda kalir. Yorumla Cottoncndy +1 yıl Bundann sonra haslayıp veriyorum tamamdır👍 Yorumla TokyoRioxL +1 yıl En sagliklisi o ya da izgara olarak seviyordur o sekilde de olur ama haslama olarak verirsen suyunuda icer Yorumla Cottoncndy +1 yıl Izgarayi biz bulamiyoruz ona ne oluyor😂Icer icer suyuna bayılıyor Yorumla TokyoRioxL +1 yıl Tamam ozaman🤣 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl verilmez cig et normal sut yogurt mantar salcali baharatli her sey kilcikli balik asla verilmez kedinin severek yemesi bunlarin onlar icin kotu oldugunu degistirmez (ozellikle acili seyler ve mantar kesinlikle verilmez ) 0 0 Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 366 cevap paylaştı. Haşla ver daha iyi olur 1 0 Yorumla
aslisavasss65 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Sote yap 😂 1 1 Yorumla Cottoncndy +1 yıl Sote yemiyor tatlım Yorumla
Ceval Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Evet sevaptır hayvanlara yemek vermek Su vermek 0 0 Yorumla
YağızDemirören Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 88% +1 yıl Bana ver proteine ihtiyacım var tatlim 0 0 Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 524 cevap paylaştı. Verilir 1 0 Yorumla
Gokayy1907 Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Pişmiş daha çok sever böyle kori soslu 0 12 Yorumla Cottoncndy +1 yıl Baharatli sevmez Yorumla Gokayy1907 +1 yıl Sever sever mangalda yanımdan ayrılmaz Yorumla Cottoncndy +1 yıl Seninki sever, benimki sevmezz Yorumla Gokayy1907 +1 yıl Hımm alıştır az az Yorumla Cottoncndy +1 yıl Baharat iyi bir sey degil ki Yorumla Gokayy1907 +1 yıl Tat veriyor Yorumla Cottoncndy +1 yıl Bize iyi de kedinin ihtiyacı yok😂 Yorumla Gokayy1907 +1 yıl Salam sosis yermi Yorumla Cottoncndy +1 yıl Asla Yorumla Gokayy1907 +1 yıl Kaşar peki Yorumla Cottoncndy +1 yıl Aa bak kaşarın iyisini yer kerata😂 Yorumla Gokayy1907 +1 yıl O da biliyor ağzının tadını Yorumla
fiT_suFle Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Eğer sokaksa ver 0 5 Yorumla Cottoncndy +1 yıl Sokak kedisine benzer hali mi var Allah askına😂 Yorumla fiT_suFle +1 yıl Bilemedim iyi bakmiyonuz herhal fjdkdjdjjd neyse demek istedigim cevaptan cikiyor ev kedisi ise verilmez sokaksa ver Yorumla Cottoncndy +1 yıl Ama ben ev kedime veriyorum bisi olmuyo Yorumla fiT_suFle +1 yıl Olur , parazit yönden Yorumla Cottoncndy +1 yıl Olmaz olmaz bu iş olamaz😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Merhaba...
Verilir tabi neden verilmesini.
Çiğ verme derim. Dokunabilir. Pişir öyle ver. Hayvancağızın midesi bozulmasın.
Evet😥
ya bu kedi doğal ortamında eti pişiripmi yiyor mq :D saçmalamayın
Ahhahhaha kapak gibi cevap olsun tesekkur ederim
@dudunmubeni insansan beynini kullan
@dudunmubeni aynen ölüm sebebi çiğ tavuk eti yemesi kardeş
ricalar efenim ne demek :D
O dengesiz kizla mi yazisiyosun engelledim de sacmalıklarini goremiyorum ahdjd
Tabi verilir ama pişmiş versen daha sağlıklı her acıdan
İç parazite yol açar poposunda kurtlar olur kedi icinde iyi birsey degil. cezve icinde 5 dakika haşlayip verin
Aşı oldu ama
Olsun çiğ verirsen hem midesine zararli sokak kedisi olmadigi icin hemde 6 ayda 1 aşi olacagina 2 ayda 1 asi olmak zorunda kalir.
Bundann sonra haslayıp veriyorum tamamdır👍
En sagliklisi o ya da izgara olarak seviyordur o sekilde de olur ama haslama olarak verirsen suyunuda icer
Izgarayi biz bulamiyoruz ona ne oluyor😂
Icer icer suyuna bayılıyor
Tamam ozaman🤣
verilmez cig et normal sut yogurt mantar salcali baharatli her sey kilcikli balik asla verilmez kedinin severek yemesi bunlarin onlar icin kotu oldugunu degistirmez (ozellikle acili seyler ve mantar kesinlikle verilmez )
Haşla ver daha iyi olur
Sote yap 😂
Sote yemiyor tatlım
Evet sevaptır hayvanlara yemek vermek Su vermek
Bana ver proteine ihtiyacım var tatlim
Hayır, parazit yapar.
Verilir
Pişmiş daha çok sever böyle kori soslu
Baharatli sevmez
Sever sever mangalda yanımdan ayrılmaz
Seninki sever, benimki sevmezz
Hımm alıştır az az
Baharat iyi bir sey degil ki
Tat veriyor
Bize iyi de kedinin ihtiyacı yok😂
Salam sosis yermi
Asla
Kaşar peki
Aa bak kaşarın iyisini yer kerata😂
O da biliyor ağzının tadını
Eğer sokaksa ver
Sokak kedisine benzer hali mi var Allah askına😂
Bilemedim iyi bakmiyonuz herhal fjdkdjdjjd neyse demek istedigim cevaptan cikiyor ev kedisi ise verilmez sokaksa ver
Ama ben ev kedime veriyorum bisi olmuyo
Olur , parazit yönden
Olmaz olmaz bu iş olamaz😂
Pişmiş verin
Az haşlanmış ver