Yeme & İçme Trileçe yaptım karameli çok acı oldu nedennn? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Of moralim çok bozuk uğraştim o kadar ve karamel acı oldu, çöpe gidicek Neden acı olmuş olabilir? Güncellemeler+1 yıl Bunun acısını nasıl bastırabilirim? Güncellemeler+1 yıl Nasıl tatlandırcam peki bunu Trileçe yaptım karameli çok acı oldu nedennn? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
papatya__6 Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Merhaba...Karamel sosu yakmış olabilirsin ondan acı olur. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl tatlandırırım Yorumla
Congruent Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Karamelini mi yakmış olabilir misin? Yani, fazla ocakta tutmuş olabilirsin. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır hemen kremasını döktüm Yorumla
SevimsizAşK4 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ocakta çok tutmuşsun dur karemel yapmak için yanmıştır 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ara sıra ocaktan aldım niye böyle oldu şimdi Yorumla SevimsizAşK4 +1 yıl Tencere çelik mi idi kabın sıcaklığı ile yanmış olabilir Yorumla Soran +1 yıl Çelikti Yorumla SevimsizAşK4 +1 yıl Çelik tencere geç ısınır geç soğur içinde iki. Sn fazla tutman onu yakmıştır Yorumla SevimsizAşK4 +1 yıl Karameli sıyır üstünde n Yorumla
Clairee Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Çok pişirmişsin. Sıyırabiliyorsan al üzerinden. Reçel dökebilirsin mikserden geçirip 0 0 Yorumla
Sigmund_Freud_ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl En baştan ne koydun sayman gerek 0 0 Yorumla
UnhappyKing Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 520 cevap paylaştı. şimdi yedim bence çöpe atma 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla
Gokhangrsy34 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl karameli çok kaynatınca acı oluyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ara sıra ocaktan aldım niye böyle oldu şimdi Yorumla
UranüslüGeldi Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 596 cevap paylaştı. Yakmışsın demek ki 0 0 Yorumla
Pempom Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 832 cevap paylaştı. Yakmis olabilir sin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Merhaba...
Karamel sosu yakmış olabilirsin ondan acı olur.
Nasıl tatlandırırım
Karamelini mi yakmış olabilir misin? Yani, fazla ocakta tutmuş olabilirsin.
Hayır hemen kremasını döktüm
Ocakta çok tutmuşsun dur karemel yapmak için yanmıştır
Ara sıra ocaktan aldım niye böyle oldu şimdi
Tencere çelik mi idi kabın sıcaklığı ile yanmış olabilir
Çelikti
Çelik tencere geç ısınır geç soğur içinde iki. Sn fazla tutman onu yakmıştır
Karameli sıyır üstünde n
Çok pişirmişsin. Sıyırabiliyorsan al üzerinden. Reçel dökebilirsin mikserden geçirip
En baştan ne koydun sayman gerek
şimdi yedim bence çöpe atma
Neden?
karameli çok kaynatınca acı oluyor
Ara sıra ocaktan aldım niye böyle oldu şimdi
Yakmışsın demek ki
Yakmis olabilir sin
Karameli siyir ye 🤣