Sevgilim sürekli tuzlu kahve yapıyor, ona gittiğim zaman, o bize geldiği zaman, bir mekanda içecek olsak kalkıyor o getiriyor tuz atıp getiriyor, eskiden böyle değildi acaba ne istiyor?
Sevgilim sürekli tuzlu kahve yapıyor, ne demeye çalışıyor?
Merhabalar 🎈 Tuzlu kahveyi genelde “kız isteme” zamanı yaparlar. Erkek bakalım o tuzlu kahveyi sesini dahi çıkartmadan içebilecek mi; içerse kızı gerçekten istiyordur manasında. Gelenek aslında. Ben yapar mıyım tuzlu kahve sanmıyorum. Muhtemelen kız arkdaşınız size evlilik sinyalleri veriyor olabilir. ya da sadece size kahveyi öyle içirmek istiyor olabilir.
Valla ne demek istediğini anlamadım. Umrumda da olmazdı açıkçası ama bana sürekli böyle bir şey yaparsa bir süre sonra sinir olurum ve uyarmaya başlarım. Daha sonra kavgaya kadar bile götürürüm. Her ne demek istiyorsa artık tadını kaçırmış bence olayın. Desin kurtulsun sana da saçma sapan eziyet etmesin.
Ahaha bu bizim kızlar neyin kafasını yaşıyorlarsa artık ablacım nesini anlamadın. Evlenmek istiyor zamandı geldi artık gel beni babamdan iste diyor. 😂ya da istemeye gideceğin zaman o tuzlu damat kahvesini içerken zorluk çekme diye.😂
Her getirişte bir kahvenin 40 yıllık hatrı varsa ömründen ömür çalmak istiyor. Belki de bu kahvenin esansı eksik diye tuz atıyordur. İtibarına gölge düşürmemek adınadır. Videoyu ekleyemiyorum maalesef ki üzüldüm.
Bu durumun 2 açıklaması olabilir gadası. 1. Sevgilin kahvenin içine konulacak şekerin tuz olduğunu sanıyor olabilir. 2. ya da sevgilin artık gel seninle evlenelim demek istiyordur.
"Ne zaman düğün yapıyoruz be adam!" Diye içten içe düşünüyor. Açıkça söylemek istememiş. Ama ısrarla bunun sinyalini vermiş sana. Aç artık şu evlilik konusunu 😂